4 orális szex technika, amit minden srác utál

Ha csak egyetlen hajszál választ el, hogy mesteri fokozatot szerezz délen, olvass tovább.

4 orális szex technika, amit minden srác utál

Végtelenített nyitás

Az addig rendben van, hogy nem robbantasz rá azonnal a lényegre, viszont menet közben azért nem árt, ha fokozod a tétet és egyre ingergazdagabb játékot űzöl a srác egyre keményebb fickójával. Különben gyorsan elunja magát a „kicsi én”, akinél őszintébb fickóval még nem nagyon találkozhatsz az ágyban.

BUMM bele!

A másik véglet viszont az, ha egyszerre kap meg mindent az ágaskodó pajti. Gondolj csak bele: ha 120 százalékkal indítasz, hová tudod még fokozni a mókát? Szex-spoiler: sehová! Ezért függetlenül attól, hogy egész estét betöltő huncutkodásnak, vagy csak előjátéknak szánod, fontos, hogy trükkösen és fokozatosan építkezz.

Furulya ujjak nélkül

Képzelj el – és most kivételesen NE szimbolikusan – egy furulyaszólót anélkül, hogy a kezed is használnád. Amikor csak az ajkaidra és a nyelvedre hagyatkozol, miközben kényezteted a barátod, de kihagyod a buliból az ujjaidat, az pont ennyire egyhangú. Vesd be a kezeidet is – igen, mindkettőt. Ettől azt érezteted vele, hogy ezekhez a méretekhez mindent be kell vetned, amitől legalább az önbizalma nagyobb lesz…

Nézz szembe a ténnyel!

És a tény esetünkben a srác „omg, ez baromi jó, ne hagyd abba!” tekintete. Fontos, hogy ne tűnj szendének, az orális játszadozás nagyon nem arról szól, de ami ennél fontosabb, ne szégyelld magad, nézz bátran a szemébe – ennél szexibb dolgot nem is tehetnél ebben a helyzetben.

Még több

Szex-Szerelem