„Életem legjobb hancúrja egy édeshármas volt a férjemmel”

Ettől a sztoritól eldobod az agyad!

„Életem legjobb hancúrja egy édeshármas volt a férjemmel”

„Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen történetet fogok megosztani magamról. Persze régebben volt egy vadabb énem, de mióta férjhez mentem Matthez, teljesen lenyugodtam ilyen tekintetben. Felnőttem, nincs szükségem hatalmas bulikra és piszkos játékokra ahhoz, hogy jól érezzem magam. Egyszer viszont a férjemmel többet ittunk a szokásosnál, és valahogy egy sztripítzbárban kötöttünk ki, a dolgok pedig mondjuk úgy, hogy elvadultak egy táncoslánnyal. Persze a lényeg nem történt meg, másnap viszont mi nem éreztünk bűntudatot, sőt. Eldöntöttük, hogy többet akarunk és legközelebb nem állunk meg a a tapinál és a csókcsatánál. Megbeszéltük, hogy mit is akarunk pontosan. Én nem akartam egy másik sráccal szexelni, szóval a négyes szóba se jöhetett, az pedig, hogy egy szingli csaj hancúrozni akar egy házaspárral, olyan ritka, mint a fehér holló… 

Arra jutottunk, hogy ha már belevágunk ebbe az izgi és szexi kalandba, akkor bízzuk magunkat egy profira. Úgy gondltuk, hogy Amszterdamnál nem találhatnánk ehhez jobb helyet, hiszen az a szex fővárosa, nem? Az események gyorsan követték egymást, így a következő pillanatban már egy amszterdami hotelszobában találtam magam, átlátszó csipkefelsőben, iskoláslány szoknyában és térdzokniban, a férjem pólóban és farmerben, miközben egy Ditta nevű prostituáltat vártunk. A csaj nem csak egy luxus kategóriás escort volt, de még egy igazi pornósztár is. 

Belépett a szobánkba. Rögtön arra volt kíváncsi, mitől tudnánk lelazulni, hogy ne érezzük a helyzetet kényelmetlennek. Ezután két óra elképesztő szexuális élmény következett. Ez a nő pontosan tudta, hogy mit, mikor, hogyan kell csinálni, szó szerint mintha egy pornófilmben lettünk volna! Ditta felváltva kényesztetett minket, közben folyamatosan bevont a dologba különböző játékszereket is, amitől még elképesztőbb és szürreálisabb lett a megvalósult szexfantáziánk.

Mattel semmit nem bántunk meg, egy valamire viszont rájöttünk. Bár hihetetlenül jól éreztük magunkat, de egy dolog nagyon hiányzott a hancúrból, az pedig Ditta igazi érzelmei. Minden gesztusa, nyögése fake volt, és bár nagyon rajta voltunk, hogy ő is ugyanúgy beinduljon, mint mi, neki mégis csak az volt a fontos, hogy nekünk jó legyen. És miért? Mert neki ez a munkája.

Ettől függetlenül soha nem felejtjük el azt a bizonyos téli estét abban a bizonyos amszterdami hotelszobában…”

Még több

Szex-Szerelem