Saját esküvőjén talált rá élete szerelmére ez a nő, de nem a férje volt az

Meglepő történet terjed a neten!

Saját esküvőjén talált rá élete szerelmére ez a nő, de nem a férje volt az

A brit Natalie Perry olyan furcsa sztorit mesélt el a Daily Mailnek, amilyennel a filmekben szoktál találkozni. A nő 2012-ben ment hozzá első férjéhez, a lagzit pedig Kréta szigetén tartották. Fred Kasa volt a pincér, akivel Natalie már akkor is táncolt, és nagyon jól érezte magát. Miután 2016-ban a nő elvált férjétől, szinte első dolga volt visszamenni a szigetre, és felkeresni az éttermet, ahol Fred dolgozott.

„Akkor este szinte éreztem magamon a pincér tekintetét. Elmentem a mosdóba, amikor odajött hozzám és beszélgetni kezdtünk. Visszamentem az asztalhoz, és mondtam anyának, hogy a férfi randira hívott. Anya pedig odament hozzá, megadta neki a nevemet és a telefonszámomat. Másnap együtt kávéztunk” – mesélte Natalie, és hozzátette:Azonnal egymásra hangolódtunk. Megismertem őt az esküvőmről, tudtam, hogy ő az. Fred is emlékezett rám, és elkezdtünk beszélgetni a lagziról.”

A pár ezután együtt töltötte az egész hetet, mielőtt Natalie hazarepült Angliába. A férfi 2017-ben költözött Natalie-hez, majd 6 hónappal később megkérte a kezét. „Tudtam, hogy ő az igazi, el akartam venni… sosem voltam még ennyire szerelmes előtte” – mondta Fred, Natalie pedig hozzátette: „Őrület, hogy az első esküvőmön is már vele táncoltam!”

ITT tudod csekkolni a fotókat a párról! Neked hogy tetszett a love story?

Még több

Szex-Szerelem