„Összezártak a pasimmal és rájöttem, hogy nem szeretem”

Egy egyetemista elmeséli, milyen változást hozott számára a karantén…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Összezártak a pasimmal és rájöttem, hogy nem szeretem”

Egy csaj névtelenül merte csak megosztani a Popsugarnak a történetét, amiben kegyetlenül őszintén elmondja, hogy karanténra volt szüksége ahhoz, hogy kiderüljön, mégsem szerelmes.

„A szerelmem édesapja nem szerette volna, ha együtt kerülünk karanténba, és neki volt igaza. Azzal érvelt, hogy nem akarta, hogy ha nulla-huszonnégyben össze leszünk zárva, biztos felelőtlenebbül fogunk viselkedni. Szerencséje van, mert nem kellett sok ahhoz, hogy a pasim összepakolja a cuccait és a szüleihez költözzön” – kezdi a sztorit az egyetemista lány, aki 2 éve járt a pasijával, amikor úgy döntöttek, hogy együtt vészelik át az önkéntes karantén időszakát.

„Idén diplomázom, ő pedig jövőre fog végezni, és jó ötletnek tűnt, ha néhány hetet kettesben töltünk. Még a vírus előtt eldöntöttük, hogy együtt maradunk azután is, ahogy végeztem, mert azt gondoltuk, hogy a mi szerelmünk a távolságot és a változásokat is túléli” – folytatja a lány, akinek a karantén kezdetén megváltozott az élete.

„Először örültem, hogy együtt lehetünk és mindent együtt csinálhatunk: filmeztünk, számítógépes játékokat játszottunk és hasonlók. Ez nagyjából egy napig működött. Aztán elkezdtem gyűlölni, hogy meg kell vele osztanom az ágyam, ráadásul el kellett viselnem a horkolását. Utáltam, hogy akkor ragyogott a tekintete, amikor a barátaival beszélt, akkor nem, amikor kettesben voltunk… amikor rákérdeztem, hogy mi a probléma, csak úgy viselkedett, mint egy dacos tini. Akkor lett mindennek vége, amikor elmentünk vásárolni, és annyira összevesztünk, hogy elhajtottam a kocsival, őt pedig otthagytam. Mire észbe kaptam, taxiba ült és hazajött, majd nem szólt egy szót sem. Másnap elment…”

„Hivatalosan még nem szakítottunk, de van egy olyan érzésem, hogy nemsokára megtörténik. Hogyan is élhetné túl a kapcsolatunk, miután lediplomáztam, ha egy hetet nem tudunk együtt tölteni? Lehet, hogy érettebbek leszünk ez után a szitu után, de az is lehet, hogy ez a románc egyszerűen megmarad sulis szerelemnek.”

Címkék: egyetemista igaz történet kapcsolat karantén összezárva szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Sosem árthat kicsit turbózni a technikádon, szóval összeszedtük a leghasznosabb tippeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletesen csókolj - legalábbis az internet szerint!

4 dolog, amit neked is tudnod kell a pánszexualitásról

A pánszexualitást rengeteg félreértés és tévhit övezi, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy eloszlassuk ezeket.

„7 éve vagyok szingli és imádom”

Lehetséges a boldogság párkapcsolat nélkül? Nagyon is! A harmincas éveiben járó Olivia most elmesélte szinglisége történetét.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?