„A férjem hónapokig csalt az exével, egy app buktatta le”

Erre a sztorira tuti, hogy felkapod a fejed!

2020.04.09. 06:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„A férjem hónapokig csalt az exével, egy app buktatta le”

“Azt hittem, hogy minden rendben van. Szó szerint minden összejött; az álompasi, a házasság, aztán a babázás. Úgy éreztem, az életem nem is lehetne tökéletesebb, aztán mégis megszólalt bennem valami. Egy nagyon furcsa belső hang, ami azt súgta, hogy valami bizony nem stimmel. Azt mondják, hogy szülés után a nők sokszor depresszióba esnek, és ilyenkor talán sötétebben, talán gyanakvóbban is látják azokat a dolgokat, amiket normális esetben nem. Egy ideig én is ennek tudtam be azt, hogy valamiért egyáltalán nem bíztam Mattben, és a titokzatos meséiben arról, hogy épp melyik haverjával iszik egy kocsmában. Egyzserűen nem hagyott nyugodni a kis zöld szemű szörny, szóval bevallom, hogy egy nem éppen fair dologhoz nyúltam.

Letöltöttem a férjem mobiljára egy appot, ami által tudtam, hogy mikor, hol és mit csinál, ő pedig ebből semmit nem vett észre. Az alkalmazásnak hála pedig a telóink össze voltak kötve, így el tudtam olvasni az összes beszélgetését, láttam a telefonhívásait, sőt, még a képeit is. Láttam, hogy mióta megszületett a közös babánk, rendszeresen találkozgat ÉS szexelget az exével, akire mindig féltékeny voltam, de Matt mindig biztosított arról, hogy erre semmi okom. Egyszerűen szörnyű volt. Összetörtem. Azonnal szembesítettem a férjemet, aki mindent bevallott, sőt, megmagyarázta a sorozatos megcsalást. Szerinte nem fordítottam rá elég időt, mióta megvan a kisbabánk. Vicces, igaz? Miközben én azzal voltam elfoglalva, hogy életet adjak a gyermekének, etessem, gondoskodjak róla és szeressem, ő elhanyagolva érezte magát, már a szülés után pár nappal is – hiszen az app alapján akkor csalt meg először.

A történtek ellenére annyira sebezhető voltam akkoriban, és annyira féltem, hogy egyedül maradok a babánkkal, – akit tudtam, hogy mindennél jobban imád – hogy elhittem neki, hogy a viszony csak a testiségről szólt. Sajnos azonban a bizalom nem jött vissza, sőt. Bármennyire is helyre akartam hozni a dolgokat, már nem tudtam úgy nézni Mattre, mint életem szerelmére. Néhány héttel később végleg szakítottam vele. Hát így ért véget a tündérmesém…”

Címkék: alkalmazás app ex feleség férj megcsalás szakítás szerelem telefon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Ezt a 8 dolgot eddig biztosan nem tudtad az orgazmusról

Átélheted többszörösen is, sőt, ha nagyon pro vagy, akár fizikai érintés nélkül is! Na, jöhet néhány izgalmas infó az orgazmusról?

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Sosem árthat kicsit turbózni a technikádon, szóval összeszedtük a leghasznosabb tippeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletesen csókolj - legalábbis az internet szerint!

4 dolog, amit neked is tudnod kell a pánszexualitásról

A pánszexualitást rengeteg félreértés és tévhit övezi, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy eloszlassuk ezeket.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?