„Részt vettem életem első online orgiáján, ilyen érzés volt”

Swingerezés a világjárvány alatt? Nem lehetetlen, ahogy azt a következő sztori is bebizonyítja.

„Részt vettem életem első online orgiáján, ilyen érzés volt”

Az amerikai Cosmónak írta meg tapasztalatait egy olyan nő, aki férjével rendszeresen járt swingerezni, ám ezt most a koronavírus-járvány miatt fel kellett függeszteniük. Pontosabban azt a részét kellett abbahagyniuk, amikor szó szerint testközelben találkoznak másokkal. Most ugyanis virtuális orgiákon vesznek részt.

„A férjemmel már egy egész hónapja otthon vagyunk, pont úgy, mint mások, pedig egyáltalán nem ezt terveztük. Ehelyett a 15. évfordulónkat ünnepelnénk Jamaicában egy nudista hotelben. Már teljesen rákészültünk, hosszasan fantáziáltunk arról, milyenek lesznek a meztelen medencés bulik, a szex a tükrös mennyezet alatt, vagy a rendszeres orgiák, és az édeshármasok. De leginkább azt vártuk, hogy végre olyanok közt legyünk, akik ugyanolyan hedonisták, mint mi, és megértenek minket.” – írta Ali Wunderman, aki hozzátette, hogy nyilván nem panaszkodni akar, miközben mások a megélhetésüket vagy a szeretteiket vesztették el a COVID-19 miatt. Egyszerűen csak szerette volna megosztani, milyen összetartó közösség a swingerezőké, akik most nemcsak a szex miatt keresik fel egymást, de baráti és egymást támogató beszélgetések miatt is.

Alit és férjét is meghívták egyik este egy New Yorki swingerező csapat online bulijába, ahova – kapaszkodj – még belépőt is kellett fizetniük.

„Meglepő, de egy karanténon belüli online swinger-partyra is ugyanúgy fel kell készülni, mint egy igazira. Ugyanúgy szőrtelenítettem, sőt egymást is ugyanúgy bemelegítettük, mint máskor, hisz még mindig bennünk van ilyenkor az első randi izgalma. Most is, ahogy máskor is, megosztottuk egymással a fantáziáinkat. A férjem orálisan akart kényeztetni, miközben a többiek néznek, az ötlet pedig nekem is nagyon tetszett. Még a hálószobánkat is úgy rendbe raktuk, mintha valakit áthívtunk volna. Ágyneműt cseréltünk, gyertyákat gyújtottunk, bekapcsoltuk a zenét. Hivatalosan is készen álltunk az orgiára. Felvettem egy bársony bodyt, a férjem pedig egy fekete inget. Leültünk az ágyra a laptoppal szemben, majd együtt rákattintottunk a linkre. Kicsit féltem tőle, hogy az arcom is látszódni fog a kamerában, miközben ugye bárki készíthet rólunk egy screenshotot.” – folytatta Ali, aki elmondta, hogy sokan voltak párok és szinglik is, a legtöbben pedig harminc körüliek. A szervezők több csoportot is felkínáltak az orgián résztvevőknek, még élő zenét is szolgáltattak.

„A párok egymással játszottak, a szinglik pedig magukat kényeztették. Többször emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy valódi embereket nézek a képernyőn és nem pornót, ez pedig csak még jobban felizgatott. Még az sem tudott lelombozni, amikor valakinek a kutyája besétált a képernyőre. Lehet, hogy nem tudtunk valóban összebújni az új barátainkkal, de az online orgia valahogy még jobban összekovácsolt bennünket egyfajta közösséggé. Amellett, hogy izgató volt, a gyógyító hatását is éreztem. Jó volt látni, hogy sokan szerte a világon egy pénteki napon nem a szorongásaikkal, hanem az élvezeteikkel és magukkal foglalkoztak. Pont erre volt szükségünk. És amíg nem találkozhatunk másokkal élőben, addig boldogan kapcsolom majd be a webkamerát, és nemcsak azért, hogy felizgasson, hanem hogy végre motiváljon valami arra, hogy leborotváljam a lábam.”

Még több

Szex-Szerelem