Ezt árulja el a pasiról a kedvenc szexpóza

Pattanj a nyeregbe, nézd meg, mit kezd a helyzettel, és olvass a sorok között

Ezt árulja el a pasiról a kedvenc szexpóza

Misszionárius

Kicsit klasszikus, kicsit könnyen kiismerhető, finoman középszerű, de mindig és csupa nagybetűvel jellemző rá, hogy FELELŐSSÉGTELJES. Ráadásul könnyen lelkessé teheted, ebben az állapotában pedig szívesen tanul új trükköket. Szóval hajrá!

Kutyapóz

Picit olyan, mintha összegyúrták volna Jason Momoát és Tom Hardyt. Kellően szenvedélyes, de mindig tud újat mutatni, ráadásul úgy ragadja meg az irányítást az ágyban, hogy közben mégsem érzed elnyomva magad.

Lovagló póz

A srác arra esküdött fel, hogy minden kis idegszálával élvezi az életet, méghozzá minimális erőbedobással. Szuper a humora, nála szórakoztatóbb pasival nem is találkozhatnál, de jobb, ha fenntartásokkal kezeled.

Fordított cowgirl

Célorientált srác, akinek a siker a legfontosabb elv az életében. Nem válogat az eszközökben, ha arról van szó, hogy nyerő pozícióba kerüljön. Végtelenül kreatív, szereti az izgalmas perspektívákat, viszont a szorgalom nem az erőssége – sajnos  az ágyban sem.

Pillangó póz

Maximalista, csak a legjobb minőséggel éri be, de alaposan meg is harcol érte. Minden szempontból szuper a srác, csak arra vigyázz, hogy ne csináljon versenyt a kapcsolatotokon belül is. Sajnos hajlamos rá, hogy mindent és mindenkit le akarjon győzni.

69

Kellően szabad, kellően modern, igazi pasi, egyenesen 2020-ból. Elismer, véletlenül sem szeretne elnyomni, cserébe viszont nem akarja, hogy megkössék a kezét. Mellette bátran megélheted a legmélyebb vágyaidat – igen, az egészen vadakat is…

Még több

Szex-Szerelem