Szakítás a karantén alatt? Így csináld!

Egy karanténban vagytok? Vagy csak Zoomon keresztül tudtok találkozni? Bárhogy is legyen, mutatjuk, hogyan szakíts, ha netán arra kerülne sor.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szakítás a karantén alatt? Így csináld!

Komoly kapcsolat, közös karanténozás

Egy krízis kellős közepén vagyunk, természetes, ha megvisel téged és a kapcsolatotokat is az extra sok stressz, ami gyakorlatilag a mindennapjaink részévé vált. Ha már ősidők óta együtt vagytok a pasiddal, viszont a 24/7 összezártság eddig ismeretlen feszültségeket teremtett, attól még ne kezd el gyakorolni, hogyan fogod aláírni a válási papírokat. Most a legjobb taktika, ha megpróbálod megoldani a szitut. De ha nincs más opció és tényleg elkerülhetetlen a szakítás, akkor csináld így: tárgyilagosan sorold fel három pontra szűkítve az okaidat a szakításra. Hagyd, hogy ő is elmondja a saját oldalát. A nagy beszélgetés után pedig, ha van rá lehetőséged, költözz el. Ha nincs, osszátok fel a lakást!

Komoly kapcsolat, de külön éltek

Valamilyen oknál fogva nem tudtok együtt karanténozni, de a social distancing miatt nem is találkozhattok. Így nem csoda, ha a kapcsolatotok megsínyli a dolgot. A távrandizás nagyon nem megy már, és tényleg elhatároztad magad? Próbáljatok inkább szakítás helyett szünetet tartani! Minél régebb óta vagytok együtt, annál több okotok lehet arra, hogy a végleges lezárást elhalasszátok a karantén utánra. Később talán jobb színben látjátok mindketten a világot! Ha viszont megállás nélkül veszekedtek minden egyes beszélgetés alkalmával, arra is van megoldás: hagyjatok pár napot egymásnak a másik nélkül.

Új kapcsolat, közös karantén

A kapcsolatotok és a karantén elején úgy gondoltátok, szuper ötlet erre az időszakra összeköltözni, hiszen így legalább tutira együtt tudtok lenni? Mivel irtó friss volt még ez a szerelem, nem igazán ismertétek egymást, így két dolog történhetett: vagy életetek legjobb döntését hoztátok meg, vagy a legrosszabbat. Ha ez utóbbi a szitu, lehet, hogy barátként, lakótársakként sokkal jobban működtök együtt. Még akkor is egymás idegeire mentek? Költözz vissza a lakásodba!

Új kapcsolat, külön éltek

Egy laza kis viszony volt a sráccal, épp, hogy túl voltatok pár randin, aztán beütött a COVID-19? A karantén óta egyszer sem találkoztatok, és te már el is felejtetted volna a dolgot, de a pasi rendíthetetlenül ostromol? Koptasd le nyugodtan! Értesd meg vele, hogy már nem szeretnél vele többet beszélni, és lássa be: ennek a kapcsolatnak nagyon nincs jövője.

Címkék: covid-19 kapcsolat karantén koronavírus önkéntes karantén szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?