5 dolog, amire a pasik titokban mindennél jobban vágynak az ágyban

És neked sem lesz ellenedre a dolog.

5 dolog, amire a pasik titokban mindennél jobban vágynak az ágyban

Egy TV kapcsoló és egy jó Netflix sorozat. Csak vicceltünk – bár a szexmentes lista élén tuti ez végezne. Összezártság ide vagy oda, ha van kedvetek szaladjatok végig a listán, hogy nagy mosollyal az arcán térjen nyugovóra a szerelmed.

Kamera forog

Míg te inkább a vörös szőnyeges bevonulásra gondolsz, ha az A-listás sztárok jutnak eszedbe, addig a pasidnak a kameráról inkább egy huncut home made felvétel ugrik be. Még egy sima mobil is megteszi, ha benne lennél a mókában, csak egyetlen gombot ne felejts el használni, miután visszanéztétek magatokat: törlés!

An(n)ál jobb

Akárcsak a threesome, erről sem lehet leállítani a srácok fantáziáját. Viszont egy friss felmérés szerint nem csak attól száll el a képzelőerejük, ha te adod meg magad, hanem ha ő kap egy kis extra kényeztetést a hátsó bejáratnál. Ha nem idegenkedsz a gondolattól, akkor a következő együttlétnél kalandozzon el a kezed ebbe az irányba.

Kukker

Gondoltad volna, hogy imádná, ha rád nyitna, miközben magadnak okozol örömet? Pedig a szexfantáziájuk egyik dobogós jelenete, amit simán meg tudsz oldani: csak hagyd résnyire nyitva az ajtót legközelebb, mikor úgy érzed, hogy bevállalós kedvedben vagy.

Szólítsd a nevén

Elég basicnek tűnik, de örök kedvencük a mocskos beszéd mellett, ha kiejted a nevét szex közben. Arra azért figyelj, hogy tényleg az ő nevét mondd ki, mert nagyon kínos szitut eredményezne, ha mondjuk az exed neve csusszanna ki a szádon.

New me, new us

Tartós kapcsolatban egy idő után néha biztosan megfordul a fejedben, hogy túl kiszámíthatóvá vált minden az ágyban. A szerelmed is így van ezzel, de azonnal elütöd a dolgot, ha egy kicsit változtatsz. Akár egy szerepjátékkal, akár egy meglepő szettel. A lényeg, hogy leessen a srác álla, ha meglát. Aztán legközelebb majd ő vet be valami izgis újdonságot.

Még több

Szex-Szerelem