Ezek a csillagjegyek a legprofibbak a telefonszexben

A következő párosok egyszerűen verhetetlenek a távolsági hancúrban!

Ezek a csillagjegyek a legprofibbak a telefonszexben

Kos – Oroszlán

Azt mondani se kell, hogy két tűzjegyű csillagjegy között miért izzik a levegő, ugye? Mindketten hihetetlenül temperamentumosok vagytok, ezért nem féltek rögtön a dolgok közepébe vágni, ha telefonon akartok kicsit rosszalkodni. Egyikőtök sem szégyellős, ezért bármilyen zavarbaejtő dolgot is kér az egyik fél, a másik azonnal belemegy a dologba. Csak mások meg ne hallják!

Mérleg – Nyilas

Elképesztően játékos természetűek vagytok, ezért könnyedén belementek a szexi játékokba. A Mérleg imádja, ha dicsérik, a Nyilas pedig hihetetlenül ért a bókolás művészetéhez, ezért tökéltes párost alkottok, ha telefonos hucutkodásról van szó. Az erotikus csevegéseket gyakran feldobjátok egy kis humorral, de a végén persze rendesen a lényegre tértek, olyannyira, hogy sokszor a kamerát is bekapcsoljátok! Az ajtókat azért csukjátok be, nehogy valaki benyisson közben!

Skorpió – Halak

A karantén nem választhat el titeket, sőt, csak még jobban felperzseli a szexuális életeteket. A Halak kreativitása és érzékenysége, és a Skorpió szexuális túlfűtöttsége és szenvedélyessége tömérdek szexuális fantáziát indíthat el köztetek, így a távolság egyáltalán nem akadályoz meg titeket abban, hogy örömet okozzatok egymásnak. Indulat is a képzeletbeli hancúr!

Még több

Szex-Szerelem