A pasim 30 nővel csalt meg, mire rájöttem, hogy mit művel

Elképesztő sztorit mesélt egy fiatal anyuka.

A pasim 30 nővel csalt meg, mire rájöttem, hogy mit művel

Egy fiatal anyuka, Coral Gibb olyat élt át, amit egyetlen nőnek sem szabadna. Kislánya születése után néhány órával ugyanis megtudta, pasija, akivel akkor már 5 éve alkottak egy párt, körülbelül 30 nővel csalta meg a kapcsolatuk ideje alatt. Önmagában már ez is durva, de a legrosszabb, hogy valakit akkor is a közös ágyukba vitt, amikor a nő éppen a kisbabájukkal vajúdott a kórházban. Döbbenetes, igaz?

Coral 17 éves volt, amikor egy klubban megismerkedett Steven Lee-vel, akivel azonnal egymásba szerettek. Eleinte minden szuper volt, állandóan együtt lógtak, buliztak, jól érezték magukat. Később azonban a srác megváltozott, állandóan Coral nélkül akart szórakozni menni, a lány pedig gyanakodni kezdett. Ekkor azonban váratlan dolog történt: kiderült, hogy Coral teherbe esett az első gyerekükkel, Buddyval. Steven elképesztően örült a hírnek, boldog volt a gondolattól, hogy család lesz belőlük.

Coral első szülése azonban nem volt egyszerű, komplikációk miatt többször is vérátömlesztésen esett át, Steven pedig később elmondta neki, rettegett attól, hogy elveszíti. Ezután egy darabig minden szép és jó volt, majd a srác megint elkezdett furán viselkedni. A lány azonban megint teherbe esett, ezúttal egy kislánnyal… Amikor elfojt a magzatvize éppen egyedül volt otthon, Steven órák óta elment otthonról, ezért Coral átment az anyjához, csak másnap ment haza, hogy összepakoljon pár kórházi cuccot.

„Ahogy kinyitottam az ajtót, hallottam, ahogy Steven átrohan a hálószobán, majd megláttam a lépcső tetején. Nagyon idegesnek tűnt. Megkérdeztem, hova tűnt előző este, ő pedig azt mondta, a haverjaival lógott. Nem volt kedvem vitázni, kértem, hogy vigyázzon Buddyra egy kicsit. Olyan gyorsan terelgetett ki a házból, hogy ennél tempósabb nem is lehetett volna. Nem értettem miért, már a kocsiban ültem a kórház felé, amikor rájöttem, tuti egy másik nőt vitt haza… Ezen azonban nem agyalhattam, mert az összehúzódások egyre erősebbek lettek” – mesélte sztoriját egy brit lapnak Coral, majd folytatta.

„Miután megszületett a lányunk és ő bejött, megkértem, hogy hozzon nekem inni valamit. Míg kiment, átnéztem a telóját. Rengeteg nőtől találtam benne üziket… Amikor visszajött, szembesítettem ezzel, ő pedig mindent bevallott és bocsánatot kért. Életem legszebb napját tette tönkre! Ekkor már késő volt, soha többé nem tudtam megbízni benne” – tette hozzá a fiatal anyuka, aki ezután azonnal szakított a hűtlen pasival. Steven még sokáig könyörgött neki, de Coral hajthatatlan volt. Érthető, nem?

Még több

Szex-Szerelem