Hihetetlen dolog történt, miután lefeküdtem a legjobb barátommal

Egy srác őszintén elmesélte a tapasztalatait, amit most te is elolvashatsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hihetetlen dolog történt, miután lefeküdtem a legjobb barátommal

„Hol is kezdjem a sztorit? Srácként nem sűrűn beszél ilyen dolgokról az ember, de akkor kezdem a legelején. Katie és én szerint születésünk óta barátok voltunk a szüleinknek hála. Egymás szomszédságában nőttünk fel, így egészen kiskorunktól kezdve egymás életének részei voltunk

Mikor kezdtem el picit másképp nézni Katie-re? Természetesen akkor, mikor elértük a tinédzser kort, én viszont éppen ezért csak a hormonoknak tudtam be a dolgot, és nem annak, hogy szerelmes lennék a legjobb barátomba. Van ez a dolog a pasiknál, amikor egy gyönyörű lánnyal barátkoznak; elképezeljük, hogy szexelünk vele. Sokszor. Tudom, ez a csajok szemében undorítónak számít, de mi így lettünk összerakva. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne tartottam volna magam, hiszen Katie mégiscsak a legjobb barátom volt. 

Az egyetemi évek alatt aztán távol kerültünk egymástól, hiszen mindkettőnknek más-más államba kellett költöznie. A telefonálások száma lassan a nullára csökkent, a végén pedig néhány kósza like maradt itt-ott. A végzős évünk után viszont mindketten a szülővárosunkban töltöttük a nyarat, ezért felajánlottam Katie-nek, hogy kimegyek érte a reptérre. Pár perc után ugyanolyan volt minden, mintha nemrég váltunk volna el egymástól… Egy közös barátunk pár nappal később házibulit tartott, és összehozta az egész régi társaságot. Kati-vel egész este nevetgéltünk és lelkiztünk, amikor egyszer csak azt mondta nekem, hogy miért nem olyan egyetlen pasi sem, mint én? Nem tudtam hirtelen hova tenni a dolgot, de már nagyon későre járt, én pedig ittam, így Katie felajánlotta, hogy hazavisz, mert ő semmit nem ivott.

A kocsiban aztán valamiért az az érzésem támadt, hogy a legjobb barátom flörtöl velem. És igazam volt, tényleg flörtört, mert a következő pillanatban egy félreeső helyre állt a kocsival, és egyszer csak megcsókolt. Én visszacsókoltam, a következő pillanatban pedig már az autó hátóülésén szexeltünk szenvedélyesen.

Most ugye arra vagy kíváncsi, hogy mi történt ezután? A kínos másnapra, a még kínosabb telefonbeszélgetésekre? Kíváncsi vagy, hogy beszéltünk-e egymással még valaha, és hogy tönkretettük-e a barátságunkat? 

A barátságunk valóban végetért aznap este, de elmondom, hogy miért.

Mert ezen a nyáron összeházasodunk.

Címkék: barátság barátság extrákkal életmód kapcsolat szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?