5 hiba, ami azonnal tönkreteszi az első randit

Úgyhogy pls, ne kövesd el őket, vagy legalább ne csomagban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 hiba, ami azonnal tönkreteszi az első randit

Átbookolva

Teljesen oké, ha valami miatt új időpontot kell keresnetek az első talihoz, mert valamelyikőtöknek hirtelen közbejön valami. De ha zsinórban kétszer-háromszor is az új srácot tolod el, ha torlódnak a programjaid, az elég beszédes – és ezt előtt-utóbb ő is megjegyzi, vagy ami rosszabb, azt hiszi, hogy ghostingolsz.

via GIPHY

Inkább ne

Ez az első randi, és te tartod magad a „csak lazulunk és beszélgetünk” projekthez – max egy csók, és semmi más. Csendben megsúgjuk, hogy a szüzességed egyszer tudod elveszteni, utána nincs mit nagyon őrizgetni. Ha úgy érzed, hogy a sok chatelés után nem csak az első csók, de az első hancúr ideje elérkezett a várva várt offline találkozáskor, akkor ne fogd vissza magad csak azért, hogy vigyázz egy olyan imázsra, ami még csak nem is a tiéd.

via GIPHY

Ex-pec kimehetsz

Megemlíteni az exed az első randin olyan, mintha azt mondanád: „Helló, leugrottam pár percre pihentetni az érzelmeimet, de bármikor szólíthat a szívem, és akkor megpattanok, nem gáz?”. Nem baj, ha nem vagy túl a volt szerelmeden – de biztos vagy benne, hogy tovább bonyolítanád az életed egy szerelmi háromszöggel?

via GIPHY

MobilON

Emlékszel azokra az időkre, amikor hetekig csak telón tarthattad a sráccal a kapcsolatot, és alig vártad, hogy végre elveszhess a tekintetében? Na, ezek most pontosan azok az idők. Ha félpercenként előkapod a telód, hogy rácsekkolj az emailekre, a fiú azt fogja hinni, hogy untat. Még akkor is, a kényszeres mobilozás mögött csakis üres reflexek állnak.

via GIPHY

Túltervezve

Mozi, vacsi, séta a parkban – aztán, ha nem azt kapod, amit a kedvenc romantikus filmed alapján reméltél, akkor még a randi alatt kiábrándulsz a srácból. Túltervezés helyett gondolkodj egyetlen eltisztult programban. Ha a srác gáz, gyorsan megpattanhatsz. Ha viszont bejön, annál jobban fog esni, ha spontán bedobtok egy plusz programot.

via GIPHY

Címkék: csók első csók hiba kapcsolat párkapcsolat randi szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?