4 jel, hogy a pasi szünetet akar tartani a kapcsolatban

De még nem jutott eszébe komolyabban a szakítás…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 jel, hogy a pasi szünetet akar tartani a kapcsolatban

Az elmúlt pár hónap összezártsága rendesen megedzette még a legszerelmesebb párokat is és olyan nevek dobták be majdnem a szakítást, mint Kim Kardashian és Kanye West. Éppen ezért ne vedd magadra, ha mostanában nem mennek annyira zökkenőmentesen a dolgok a pasid és közted. A szakítás egyébként is csak végső esetben jöhet szóba, de egy szünet simán jelentheti a kapcsolatotok megmentését. A kérdés már csak az, hogy vajon ő már ezen a szinten gondolkodik?

1. Szomorúan mondja, hogy szeret

Ez az egyik legegyértelműbb jel, hiszen egyértelműen erősek az érzései irántad, de egy kicsit belefáradt a kapcsolatba. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem túl nyomulósan megpróbálod rávezetni, hogy mi is nyomasztja igazán, hátha így maga is rájön, hogy miért gondolkodik ennyit a szüneten.

2. Próbál kerülni

Ez viszonylag kivitelezhetetlen, ha össze vagytok zárva, de ha még így is megoldja valahogy, akkor bizony szeretne a saját gondolataiba merülni. Hagyd, hogy elvonuljon és ne járkálj a nyomában. Ha arra jut, hogy tényleg szünetet akar tartani, úgyis beavat. Addig inkább koncentrálj te is magadra és arra, hogy mit te szeretnél.

3. Szó szerint menekülne

Ha veszekedés végén már többször előfordult, hogy a fejedhez vágta, mennyire vágyik már rá, hogy kiszakadhasson a kettőtök kis világából, bizony érik nagyon az a szünet. Nem akar tőled örökre elköszönni, de szüksége van időre és főként térre, hogy rendbe tegye a gondolatait és kiszellőztesse a fejét. Egy jó darabig nélküled.

4. Bedobja ötletnek

Egyik este előhozza, hogy a legjobb haverjának egy szünet mentette meg a kapcsolatát? Készülj lélekben, mert éppen meg akar győzni róla, hogy nektek is pontosan erre van szükségetek. Vegyél egy nagy levegőt és gondold át, hogy szerinted is itt tart-e a kapcsolatotok. A döntés nem csak az övé, minden esetben közös kell, hogy legyen.

Címkék: kapcsolat kifogás szakítás szerelem szex szingli szünet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?