Csillagjegyek, akik között eszméletlenül jó a szex

Ha te is az egyik párosba tartozol, biztosan nem unatkozol a karantén alatt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyek, akik között eszméletlenül jó a szex

Rák és Skorpió

Tiszta romantika, gyertyafény, végtelen ráhangolódás – a Skorpiónak kisujjában van a csábítás és annak is profi tudója, hogy mit tegyen, ha a lényegre kell térni. A Ráknak nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni, hogy kiolvassák a szeméből a legtitkosabb vágyait és pont akkor durvul be a rózsaszínnek hitt szexjelenet, amikor a Rák is készen áll rá.

 

Nyilas és Bak

Te is hallottál már róla, hogy vannak srácok, akik egymás után több menetre is simán kaphatók? Ha eddig csak városi legendának tartottad a dolgot, akkor még nem találkoztál Nyilas pasival. Nem csak az általa diktált tempó észvesztő, hanem az is, amiben része lehet a szerelmének, pláne, ha Bak csillagjegyű. Ők ketten legendásan jó párost alkotnak, de ezt kevesen tudják róluk, mert sosem dicsekednek a történeteikkel.

 

Halak és Szűz

Nappal megmenti a világot, éjjel pedig tálcán szervírozza az OMG pillanatokat ez a páros. Mindkettejüknek prioritás, hogy jókat tudjanak beszélgetni és még az ágyban sem tekerik le a hangerőt. A szupererejük abban rejlik, hogy egymás összes kis rezdülésére odafigyelnek és eltökélt céljuk a csúcsra jutni. Megsúgjuk: sikerrel szoktak járni..

Címkék: csillagjegy ezotéria kapcsolat menet páros szerelem szeretkezés szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?