Így derítheted ki a pasi testbeszédéből, hogy megcsal-e

Vannak árulkodó jelek, elmondjuk, melyek ezek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így derítheted ki a pasi testbeszédéből, hogy megcsal-e

Nem nyúlhatsz a telefonjához

Az első és leggyanúsabb dolog, ha a pasid állandóan csetelget a telefonján, mosolyog a képernyőre, de amikor a közelébe mész, gyorsan kinyomja. Aggodalomra adhat okot az is, ha zavarja, amikor hozzányúlsz a telójához, szóval érdemes figyelned ilyenkor az arckifejezéseit. Összerándulnak az arcizmai? Idegesnek tűnik? Akkor van egy rossz hírünk…

Feszült lesz, ha kimondod a nevét

Ha van valaki, akire konkrétan gyanakszol, kezdj el beszélni neki róla, anélkül, hogy utalnál rá, hogy szerinted megcsal vele. Látni fogod az arcán, mi az igazság, a pasik idegesek lesznek, ha a szeretőjük neve felmerül egy otthoni beszélgetésben. Gyanús az is, ha megérintik ilyenkor a mellkasukat vagy megigazítják a nyakkendőjüket, ingjüket. Ezek a mozdulatok ugyanis arra szolgálnak, hogy a stresszes személy megnyugtassa magát.

Megváltozik a viselkedése

A legtöbb hűtlenkedő belül komoly bűntudatot érez, ezért elég gyorsan elkezdenek eltávolodni a párjuktól. Megváltozik a testbeszédük, kerülik az intimitást, a simogatást, a pasik nem bókolnak többet. Ha a srác, akivel együtt vagy másképp viselkedik veled, érdemes lehet leültetned és megkérdezned, nem akar-e elmondani valamit.

Címkék: hűtlenség jelek kapcsolat megcsalás szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?