„A férjem legjobb barátjával léptem félre”

Nagyon durva sztorit mesélt el ez a nő.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„A férjem legjobb barátjával léptem félre”

Egy meg nem nevezett nő a Whimn magazinnak árulta el élete legsötétebb titkát, méghozzá azt, hogy több alkalommal megcsalta a férjét a pasi legjobb barátjával az esküvőjük előtt. A feleség még csak 15 éves volt, amikor beleszeretett Bradbe (ő a férj), egymással csókolóztak először és egymással veszítették el a szüzességüket. Az egyetemi éveik után sor került az eljegyzésre, minden olyan volt, mint egy mesében.

„A kapcsolatunk egyszerűen tökéletes a férjemmel, vannak szerelmes üzik, romantikus gesztusok, vonzódás, támogatás, szenvedély, kommunikáció, őszinteség és barátság – minden megvan benne és talán nevetségesen hangzik, de ahogy telik az idő, egyre jobb és jobb.

De van egy titkom, ami, ha kiderülne, tönkretehetné a házasságunkat. Mert, ha kiderülne, akkor a kommunikáció, az őszinteség, ami a kapcsolatunk alapja, hazugságnak tűnne. 10 évvel ezelőtt, néhány hónappal az esküvő előtt megcsaltam Bradet. Megcsaltam Bradet a legjobb barátjával, aki a nagy napon a tanúja volt, és aki a fiunk keresztapja.

Sam nemcsak a férjem legjobb barátja, de nekem is jó barátom, amióta csak Braddel vagyok. Mindig úgy hivatkoztak rá, mint a harmadik kerekünkre, annyi időt töltöttünk hármasban a gimiben, majd a későbbi évek során még többet” – mesélte a lapnak a feleség, hozzátéve, hogy éveken át semmi nem volt köztük, majd jött egy átmulatott éjszaka és megtörtént a „baj”.

„Hogy őszinte legyek, nem igazán tudom, aznap este hogy kötöttünk ki nála, de amikor reggel felébredtünk, megint szexeltünk. Nagyon szenvedélyes és intenzív volt. (…) A szex hihetetlen volt, nem jobb, mint Braddel, de más volt, én pedig addig nem ismertem mást” – tette hozzá.

A feleség és a legjobb barát ezután titokban találkozgatni kezdett, ám a nő megszakította a kapcsolatot az esküvői ruhapróba után. Akkor ébredt rá ugyanis arra, mit csinál… Csak annyit írt Samnek: „Soha többet!”

Címkék: esküvő házasság legjobb barát megcsalás szex sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?