Kiderült, melyik napon a legjobb szexelni

Köszönj az új kedvenc napodnak a héten!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, melyik napon a legjobb szexelni

Az elmúlt karanténban töltött hónapokban kicsit megborult mindenki időérzékelése, és örülsz, ha egyszer jól eltalálod, milyen nap ma. Viszont azért azt beszéljük meg, hogy az általános hétfő-utálat még a home office-ból sem tudott kikopni…De mi lenne, ha azt mondanánk, mostantól alig várod majd a hétfőket?

Az oka nagyon egyszerű: ez az a nap, amikor a legjobb szexelni. Mert hát gondolj bele, ha mindig ekkor hancúroznátok a pasiddal, boldogan indulna a nap, meg maga a hét is! „A hétfők általánosan megviselik az embert, így ha azt a napot összebújással kezditek, sokkal lazábban vágtok bele a hétköznapokba”– mondta a Refinery29-nek Myisa Battle, szex coach.

„Ha kell, tudatosan tervezzétek meg, hogy bármi történjék, minden hétfőn szexeltek: ezzel ugyanis egy új rendszert állítotok fel. A napi/heti rutinra pedig a COVID-19 idején nagyobb szükségetek van, mint eddig bármikor. De mivel mostanában amúgy is jobban ráértek, használjátok ezt ki a minél többszöri ágytornával!– tanácsolta a szakértő.

via GIPHY

Készen állsz szexivé tenni a hétfőket?

Címkék: covid-19 ezen a napon hétfő kapcsolat karantén koronavírus legjobb a szex szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?