3 dolog, amire csak egy szerelmes pasi képes szex közben

Csekkold a jeleket!

3 dolog, amire csak egy szerelmes pasi képes szex közben

Nyitottság

Ha a pasi mélyebb érzelmeket táplál a lány iránt, akivel hancúrozik, akkor a szakértők szerint sokkal bátrabb és nyitottabb lesz az ágyban. Ha olyannal vagy, akit szeretsz, teljesen el tudod magad engedni és nem félsz új dolgokat kipróbálni, vagy megmutatni az igazi énedet, még ha ez gyengébbé is tenne más esetben. Ha tehát van egy szexi fantáziád, amit már régóta meg akarsz valósítani, akkor dobd be a pasidnak, ha azonnal rábólint, ráadásul hancúr közben egyáltalán nem feszeng, akkor nem csak egy kaland vagy a számára!

Szemtől szembe

Az egyik legegyértelműbb jele annak, ha egy srácot körülveszi a lila köd, ha szex közben sokszor néz a szemedbe. A szemkontaktus ugyanis elképesztően intim dolog a pasiknak, így amikor egyéjszakás kalandban van részük, szinte soha nem néznek a csaj szemébe, mert nem akarnak hozzá kötődni. Ha viszont ilyen intim és bensőséges köztetek a szex, akkor nincs mitől félnek, a srác ugyanis totálisan odavan érted!

Only önzetlenség

Ha egy pasi olyan csajjal hancúrozik, aki iránt semmit nem érez, akkor csak és kizárólag az a lényeg neki, hogy ő eljusson a csúcsra. Ha viszont egy szerelmes sráccal van dolgod, akkor tuti, hogy a saját örömét háttérbe helyezi és maximálisan arra koncentrál szex közben, hogy neked legyen minél emlékezetes az este egy, vagy akár több nagy ÓÓ pillanattal.

Még több

Szex-Szerelem