5 tipp, hogy átéld életed legjobb hancúrját

Ezt mindenkinek el kellene olvasnia!

5 tipp, hogy átéld életed legjobb hancúrját

Szerelem, szerelem, szerelem

„Nyilvánvalónak hangzik, de a szex akkor a legjobb, ha mély kapcsolat van a felek között” – kezdte az amerikai Cosmónak Annabelle Knight szex-, és párkapcsolati szakértő. „A férfiak 48 százaléka és a nők 39 százaléka mondja azt egy felmérés szerint, hogy a szerelem a legfontosabb tényező, ha a szexuális boldogság eléréséről van szó.” Szóval, mint annyi minden, ez is fejben, vagyis inkább a szívben dől el!

A kommunikáció kulcsfontosságú

„Szóval végre megismerkedsz álmaid pasijával, de valahogy a szex nem az igazi. Az egyetlen megoldás a problémára, ha beszélgettek róla” – magyarázta a szakértő. „Nagyon fontos, hogy merjetek egymással ezekről a dolgokról beszélgetni, így lesz jó a szex. Ne félj megmondani, ha te valamit nem szeretsz az ágyban, vagy nem úgy! (…) Mondd el, téged mi indít be igazán és kérdezd meg erről őt is!”

Mindennap ugyanaz a vacsora?

„Edd minden este ugyanazt vacsorára és meglátod, meg fogod unni. Miért lenne ez másképp a szexben? Nagyon sok pár ott rontja el, hogy egyfajta rutint alakítanak ki az ágyban és mindig ugyanaz történik” – folytatta Annabelle, majd hozzátette, ezért kell variálni az időzítéssel, a helyszínnel és akár különféle szexjátékokat kipróbálni.

Nem lesz ugyanolyan jó minden alkalom

„Nagyon kevés pár gondolja úgy, hogy minden alkalommal nagyon jó köztük a szex. A legtöbben különbséget tudunk tenni az extra jó és a közepes együttlétek között” – mondta, hozzátéve, hogy még azok is így vannak ezzel, akik azt írták a felmérésben, hogy fantasztikus a szexuális életük. Szóval ne aggódj, nem kell minden alkalomnak tökéletesnek lennie!

Csók nélkül mit sem ér az egész

„Egy csomó pár alábecsüli a csókok fontosságát, pedig ez nagyon fontos eszköz ahhoz, hogy kialakuljon a megfelelően intim hangulat, ez az egyik legfontosabb dolog, amit szex előtt teszünk” – tette hozzá a szakértő.

Még több

Szex-Szerelem