5 meglepő ok, amiért a pasid még nem kérte meg a kezed

Néhány srác őszintén mesélt a Cosmónak, a válaszokon pedig le fog esni az állad!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 meglepő ok, amiért a pasid még nem kérte meg a kezed

Már évek óta együtt vagy a barátoddal, de még mindig nem volt képes feltenni a nagy kérdést? Pedig te már az összes trükköt bevetetted, minimum napi kétszer utalsz is rá és titokban már a helyszínt és a ruhát is lefoglaltad… Nyugi, közel sem biztos, hogy nem szeretné, csak van néhány durva parája.

Kreativitás vs. Pasik: 1-0

„Nagyjából egy éve biztos vagyok abban, hogy feleségül akarom venni Petrát, de egyszerűen nem tudom, hogyan kérjem meg a kezét. Minden baránője pasija elő tudott rukkolni valami különleges ötlettel, amikről ő ódákat zengett, nekem viszont nem jut eszembe semmi egyedi. Azt szeretném, hogy emlékezetes legyen számára az eljegyzés, szóval addig nem vágok bele, amíg nincs egy ütős forgatókönyvem.” (Krisztián, 32 éves)

Yes or No?

„3 éve vagyunk együtt Hannával, de én már az első randinkon tudtam, hogy ő lesz a feleségem. Jól megvagyunk, viszont abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy ha feltenném a nagy kérdést, ő mit válaszolna. Oké, tudom, hogy szeret, de vajon eléggé ahhoz, hogy le is akarja velem élni az életét?” (Norbi, 29 éves)

Após-para

„A legtöbb haverom kiröhögött, amikor elmondtam, azért nem kérem meg a csajom kezét, mert félek a faterjától. Ilyen szempontból elég régimódi vagyok, így szeretnék tőle is engedélyt kérni, de ha csak arra gondolok, hogy elé kell állnom ezzel a témával, kiráz a hideg. Ezért halogatom időről időre…” (Balázs, 25 éves)

Zűrös anyagiak

„Ha már eljegyzem a szerelmemet, egy olyan gyűrűt szeretnék az ujjára húzni, amit nem a százforintos boltban szereztem. Jelenleg viszont nem állok úgy, hogy gyémántgyűrűt vegyek! Arról nem is beszélve, hogy utána jön az esküvőszervezés, ami még több brutális költséget jelent. Ez most sajnos egyáltalán nem fér bele!” (Péter, 27 éves)

‘Kedves’ haverok

„Szeretem a csajomat és simán el tudom képzelni vele a jövőm, de a barátaim folyton elbizonytalanítanak. Szerintük nem kéne elkapkodnom, jó minden úgy, ahogy most van. De az sem lendít különösebben a dolgon, hogy az anyám hallani sem akar az esküvőről, legalábbis a mostani barátnőmmel tuti nem…” (Barna, 30 éves)

Címkék: eljegyzés esküvő lánykérés párkapcsolat szerelem vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?