5 dolog, amit fel kell venned a szex-bakancslistádra

Vigyázz, kész, szex!

5 dolog, amit fel kell venned a szex-bakancslistádra

Egy hosszútávú kapcsolatban egy idő után előfordulhat, hogy a szex megszokássá válik, és egyik fél sem akar semmi újat, vagy izgalmasat kipróbálni. Ez viszont akár még szakításhoz vezethet, hiszen ha egy szerelem túl kiszámíthatóvá és megszokottá válik, az könnyen átcsaphat unalomba, bizonyos esetekben megcsalásba…

A tűz fenntartása miatt mindenképp felvenned pár szuperszexi dolgot a bakancslistádra, hogy 10 év múlva is ugyanúgy kívánjátok egymást a pasiddal, mint most!

Vissza a tinikorba!

Emlékszel, amikor tizenévesen csakúgy tomboltak a hormonjaid? Ha kicsit visszacsempészitek ezt az időszakot az életetekbe, hihetetlenül fel tudjátok pörgetni a szexuális életeteteket! Küldj a pasidnak szexi üziget, és essetek egymásnak ott, ahol eddig még soha! Kocsi hátsó ülés? Egy buli? Vagy akár a zuhany alatt? Élvezzétek, hogy fiatalok vagytok!

Forrósodik a telefon

Úgy gondolod, hogy ha már régóta együtt vagy a pasidd, akkor teljesen felesleges a telefonszex? Ezt rosszul gondolod, egy ilyen kis apróság ugyanis hihetetlenül fel tudja perzselni a hangulatot! Ha épp nem vagytok együtt, pár percre nyugodtan elvonulhattok, hogy piszkos beszélgetésbe kezdjetek!

A videó chat szexi

A telefon után pedig jöhet a következő szint, a videószex! Üzleti úton van a pasid, esetleg te vagy csajos kiruccanáson? Vonulj egy külön szobába és szexizz a szerelmednek, tuti, hogy teljesen le fog esni az álla, ráadásul ezután csak még jobban fog sietni hozzád!

Jöhet egy harmadik?

Oké, az édeshármas egy elég merész lépés, de ha bevállalósak vagytok, és tényleg szilárd alapokon áll a kapcsolatotok, akkor simán kipróbálhatjátok, hogy milyen, ha becsatlakozik a hancúrba egy harmadik fél is.

Filmnézés kicsit másképp

Felmérések bizonyítják, hogy ha egy pár igazán közeli kapcsolatban van egymással és képesek elég nyíltak lenni, akkor a közös pornónézés hihetetlenül fel tudja dobni a dolgokat a hálószobában. A pasid ráadásul el fog ájulni attól, hogy milyen jófej barátnője van, ráadásul még egy-egy új pózt is elleshettek!

Még több

Szex-Szerelem