2020.06.11.@ 12.06

Így derítheted ki a pasi testbeszédéből, hogy bejössz-e neki

Összegyűjtöttük a legárulkodóbb jeleket, amikről eddig tutira nem tudtál!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így derítheted ki a pasi testbeszédéből, hogy bejössz-e neki

Kiskutya-üzemmód

Megvan az a cuki reakció a kutyusodtól, amikor hall valami érdekes hangot, ezért eldönti egy picit a fejét? Na, a srácokban is megvan az a kiskutya-ösztön. Hiszen amikor bejössz egy pasinak, és érzékeltetni akarja, hogy figyel rád és érdeklődik, akkor ő is oldalra dönti egy kicsit a fejét. Szóval bármiről is beszélsz, ne hagyd abba, használd ki az osztatlan figyelmét!

Fogas kérdés

Képzeld, a fiúk úgy 5 éves koruk után már nem mosolyognak teli szájjal, a fogukat is kimutatva, csakis akkor, ha nagyon boldogok. Szóval ne lepődj meg, ha egy laza flörtölés közben nem villantja meg a fogsorát! Viszont ha egy szuper randin vagytok, amin ő is fergetegesen érzi magát, akkor biztosan nem fogja takargatni a fogait – ha vakítóan fehér vigyort küld feléd, nyert ügyed van.

Start mező

Már abban a néhány másodpercben is rengeteget közöl veled a pasi testbeszéde, amikor meglátjátok egymást. Egyértelműen bejössz neki például, ha felhúzza a szemöldökét egy kicsit, mikor találkoztok, mert minél többet akar látni belőled. (A felhúzott szemöldök egyébként a figyelmét is mutatja, így beszélgetés közben sem elhanyagolható jelzés.) Ezen kívül az is mutatja, mennyire tetszel neki, ha amint kiszúr, vesz egy mély levegőt. Ezáltal tudat alatt kidülleszti a mellét, behúzza a hasát és úgy általában szélesebbnek tünteti fel a felsőtestét. Vagyis: az evolúciós ösztönei el akarnak csábítani!

Hol a kezed?

Az biztos, hogy jó jel, ha látod a pasi tenyerét. Ez ugyanis azt jelenti, hogy komfortosan érzi magát a társaságodban, és nem gondolja szükségesnek a farmerje zsebébe vagy a háta mögé rejteni a kezeit. Ráadásul, ha felpakolja az asztalra, több lehetőségetek lesz megérinteni egymást, ami az egyértelmű jele annak, hogy vonzónak tartod a másikat.

Nyakatekert üzenet

Amikor az emberek gyakran nyúlnak a kulcscsont és a nyak találkozásánál lévő kis mélyedéshez, az valójában azért történik, hogy megnyugtassák magukat. Ez a férfiaknál általában megegyezik a nyakkendőcsomó helyével. Tehát ha azt látod, hogy igazgatja a nyakkendőjét vagy a pólója nyakát, jó eséllyel azért csinálja, mert annyira megbabonáztad, hogy zavarba jött és nem tud mit kezdeni a szituval.

Címkék: árulkodó jelek bejössz flört kapcsolat pasi randi szerelem testbeszéd

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 kérdés, amit a szakértők szerint minden első szex előtt fel kell tenned magadnak

Nem, nem pózokról vagy helyszínekről lesz szó, sokkal inkább arról, milyen célt adsz a szexnek, és benne hogyan helyezed el saját magad.

3 nő elmesélte, milyen érzés aromantikusnak lenni

Nem összekeverendő az aszexualitással!

Egy szakértő szerint eddig tart a jó szex

Néhány perc? Több óra? Mennyi a tökéletes hancúridő?

10 lépés, amivel garantáltan túljutsz egy szakításon

Nem lesz könnyű, de sikerülni fog!

8 nő megosztotta élete legpiszkosabb szex sztoriját

Bele fogsz pirulni, amikor ezeket olvasod!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?