Így készülj fel az első anál szexre

Ha már régóta piszkálja a fantáziád és a tettek mezejére lépnél.

Így készülj fel az első anál szexre

Lehet, hogy eddig azt gondoltad, hogy ez a srácok becsípődése, pedig Susan Block szexológus szerint ez a terület tele van érzékeny idegvégződésekkel, amik extrán megdobják az orgazmusodat. Ezeket a tippeket tartsd be a maximális élvezetért, ha már nagyon kipróbálnád és még kezdő vagy.

1. Tényleg akard

Bele se kezdj, ha csak a szerelmed erőlteti! A szex két ember közös akaratán alapszik és eszedbe se jusson engedni, hogy rádumáljanak. Nem csak a lelkednek, de a testednek is rosszat tennél vele, mert nem tudnál kellőképpen ellazulni. Ugye érted…

2. Készülj fel

Képzeld magad elé a jelenetet és engedd, hogy felizgasson a saját fantáziád. A pasidat is vond be a játékba és a szövegelés után térjetek át a sikamlósabb részekre.

3. Ready?

Apróbó sikamlós részletek. Legyen kéznél síkosító, mivel a tested itt nem segít rá a tervetekre magától. Hogy gördülékenyen menjen minden, ne sajnáljátok a síkosítót. A legjobb, ha teljesen semleges illatú és ízűt választotok.

4. Csekkold a pasid

Ha tudod, hogy első körben az ujjaival szeretne kényeztetni, alaposan nézd meg, hogy rendben van-e a keze! Oké, ez így elég vágyölőn hangzik, de sokkal kellemetlenebb érzést kell átélned, ha kicsit hosszabb a körme a kelleténél.

5. Kerüld a bakit

És ne egyél puffasztó ételeket aznap. Ugye mondanunk sem kell, hogy milyen ciki szitut előzöl meg, ha inkább lemondasz a lufipocakot okozó falatokról.

6. Keresd a pózt

Attól még, hogy hátsó területről van szó, nem jelenti, hogy csak innen közelíthet a szerelmed. Helyezkedj el kényelmesen akár a hátadon és lazíts! Ha el tudsz lazulni, gyakorlatilag bármilyen póz szóba jöhet. Szóval szavazz a kedvencedre, amiben a legjobban érzed magad.

Még több

Szex-Szerelem