„A nap, amikor rájöttem, hogy a Nagy Ő akár lány is lehet”

Tamara 24 évesen, teljesen váratlanul ébredt rá, hogy nem csak a fiúkhoz vonzódik…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„A nap, amikor rájöttem, hogy a Nagy Ő akár lány is lehet”

Február 5.

Két hónap telt el azóta, hogy Zolival szétmentünk (oké, hivatalosan csak „szünetet tartunk”, de ezzel a tudattal nem lehet élni: olyan, mintha bejelentenék, hogy a Spice Girls még talán összeáll valamikor, és addig mind az öt lány a körmét rágná). Igazából én szakítani akartam, ő pedig azt kérte, gondoljam még át, biztos vagyok-e a döntésemben. Próbálom megfigyelni, milyen érzések zajlanak bennem, rendet szeretnék rakni odabenn. Leginkább itthon, pizsiben, egyedül, de úgy tűnik, ez nem megoldás… Ki kell mozdulnom!

Késő este beültünk egy helyre Esztivel limoncello-spritzezni és felbukkant egy volt munkatársam is a barátaival. Anna. Rég láttam. Eszembe jutott, mennyit nevettünk, de azóta nem beszéltünk egymással, hogy állást váltottam. Max egy-két lájkot dobtunk egymás posztjaira. Ma este futólag megkérdezte, hogy vagyok, csak a szemem forgattam és kértem, hogy beszéljünk inkább a klímaválságról, az vidámabb téma, mire azt mondta, felhív majd. Mikor Anna ellibbent a barátaival, Eszti megjegyezte: „menő ez a csaj”. Az.

Február 7.

Anna hívott. Nagyon figyelmes volt és olyan jól kérdezett, hogy csak úgy dőlt belőlem a szó – már el is felejtettem, hogy nem csak a humora jó, de empatikus is. Elröppent három óra (közben megvacsoráztunk „együtt”: mindketten a saját lakásunkban), és mikor letettem a telefont, pezsgett a vérem. Úgy éreztem, végre élek és felnőtt vagyok (pedig pizsiben vagyok és Harry Stylest hallgattok).

Február 8.

Zoli most ment el. Ööö… ja, merthogy itt volt, dumáltunk. Azt mondta, nem bírja tovább ezt a bizonytalanságot, döntsem el, mit akarok. Pont ezért kértem gondolkodási időt: mert többet akar, mint én, és ettől ő is, meg én is szenvedtünk. Ő tíz évvel idősebb nálam, máshol tart. Házat akart, meg gyerekeket, viszont nekem jó volt úgy, ahogy eddig is, de ez egyre nehezebben ment… A végén olyan volt, mintha nem a saját életemet élném. Megígértem neki, hogy jövő hétre választ adok.

Február 11.

Hű! Miután három napja nem tudok aludni, egy hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam Annát. Mikor meghallotta a sírós, hisztérikus hangom, azt mondta, menjek át hozzá. Átmentem. Bőgtem, meséltem órákon át. Ő hallgatott, bólogatott, a hátam simogatta közben, és miután kiböktem, hogy „vele nem olyan, mint veled”, minden megváltozott. Átléptem egy másik világba: megcsókoltam. Anna pedig visszacsókolt. Hosszan. Mintha fejjel zuhantam volna egy csillámporos, bársonyvörös gumióceán mélyére (van ennek értelme? Azt hiszem, nincs!). Mennem kell, álltam fel rémülten, mikor magamhoz tértem. Anna elkapta a kezem, maradjak, mondta, nem történt semmi. Ettől végképp megsemmisültem. Hatszor hívott utána, de nem vettem fel.

Február 14.

Miért dühít az ennyire, hogy „nem történt semmi”? Világos: mert ami történt, nagyon is fontos. Nekem. Lehet, hogy leszbikus vagyok? És mióta? De hát szeretem a pasikat. Szexelni is szeretek velük. Miért csókoltam meg Annát? Korábban sohasem tetszett lány, nem is izgattak fel a leszbi filmek vagy az édeshármasok sem. De vele annyira más minden, mintha egy másik világba kerülnék. Én pedig sokkal inkább önmagam vagyok, mint máskor. Egyfolytában a csókunkra gondolok. Igazából többet is akartam, egészen közel bújni hozzá… Mi történik velem? Hát, ez szívás! Vagy pont, hogy nem az? Valentin nap van, kösz szépen!

Február 15.

Vajon Anna volt már csajjal? Mikor megcsókolt, igazi szenvedélyt éreztem benne. Te jó ég… és ha kialakulna valami köztünk? Nem a People magazinnak kell majd erről beszámolnom, akik talán még uncsinak is tartanának egy nyolcadik coming outot a héten, hanem a szüleimnek… akik, hála Zolinak, már most unokákról ábrándoznak. El sem tudom képzelni, milyen képet vágnának a barátaim vagy a munkatársaim. Vajon kevesebb lennék a szemükben, megbotránkoznának vagy felnéznének rám, amiért felvállalok egy ilyen kapcsolatot? Egyszerre félek ettől és vágyom rá, most akkor mi vaaan? Egy biztos: Zolival lezárom a dolgot. Az elmúlt napokban eszembe sem jutott, csak Anna… Ez mindent elmond a korábbi kapcsolatomról.

Február 20.

Az estét a keresztanyámmal töltöttem, aki mindig is a legfőbb bizalmasom volt a családban. Meghallgatott és egy egyszerű kérdést tett fel: „félsz attól, hogy biszexuális lehetsz?” Uhh! Hát persze. A „biszex” lányok azok, akik a suliban más csajokkal smároltak, hogy felhívják magukra a srácok figyelmét és mindenki tudta róluk, hogy valójában heterók, csak megjátsszák magukat. Mindig összezavart ez a kategória: a biszexuálisokra valahogy úgy gondoltam, mint azokra, akik még nem tudják, mit akarnak. Akik egy átmeneti fázisban vannak, és míg el nem döntik, melyik oldalra állnak, mindenhol vadászgatnak, és mindenkit megcsalnak. (Nem tudom, honnan vettem ezt a sok hülyeséget, nem ismerek egy biszexet sem.)

„Ilyennek érzed magad? Hűtlennek és hazugnak?” – kérdezte keresztanyám. – „Ha azon pörögsz, melyik címke milyen határokat jelent, rengeteg időt elveszítesz.” Húúh, próbálom félretolni az előítéleteimet és csak arra figyelni, amit érzek: Anna olyan volt nekem, mint a pepperóni a pizzán.

Március 1.

Nem tudom, mi vagyok, azt sem merem kimondani, hogy biszexuális. Még ízlelgetem az egészet. Csak azt tudom, hogy rengeteget gondolok Annára. Ő is keresi a szavakat, mert naponta írt üzit az elmúlt két hétben. Mindegyik arról szólt, hogy aggódik értem, menjek át és folytassuk ott, ahol abbahagytuk. Fülig ér a szám, valahányszor elolvasom. Most megyek felhívom, hogy ráér-e este. És folytatjuk, bármi is jön.

Fotó: Us Getty Images

Címkék: biszexuális kapcsolat leszbikus lmbtq nő a nagy ő párkapcsolat szexuális irányultság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?