A tökéletes időpont, hogy hivatalossá tegyétek a kapcsolatotokat

Az amerikai Cosmo összeszedte, a Reddit névtelen vallomásait arról, vajon mennyi idő után állíthatod át a családi állapotodat „kapcsolatban”-ra.

A tökéletes időpont, hogy hivatalossá tegyétek a kapcsolatotokat

„Nagyjából három hónapja találkozgattunk, amikor megkérdeztem a srácot, hogy szerinte mégis mit jelent ez az egész. Ő meg azt válaszolta, hogy már a harmadik randi óta úgy tekint rám, mint a barátnőjére, csak sosem kérdezte meg hivatalosan.”

„A férjem már aznap a barátnőjének kért, amikor találkoztam vele. Még egy hónapig győzködnie kellett, de azóta együtt vagyunk.”

„Sosem volt meg a nagy beszélgetés, de már három éve járunk. Haha!”

„Én két-három hónapot mindig várok. Nagyjából egy hónap után lesz exkluzív a kapcsolat, vagyis nem találkozgatunk mással. Aztán még egy, amíg meglátom, hogy működik-e. Utána hivatalossá tehetjük.”

„Egy hónap vagy öt randi után lehet igazi kapcsolatról beszélni.”

„Mi a harmadik randinkon tettük hivatalossá a dolgot, ami nagyjából egy héttel az első randink után volt. Ezelőtt egy hónappal már ismertük egymást. Azóta öt év telt el, és boldog házasságban élünk.”

„Én és a pasim a legeslegelejétől fogva már hivatalosan is jártunk. Szerintem egyikünk sem randizott volna a másikkal, ha nem így van.”

„Nálam elég bonyolult volt a szitu. Egyéjszakás kalandként kezdődött, aztán barátság extrákkal lett belőle, majd jöttek az érzelmek. De miután nem volt jó az időzítés, nem találkoztunk többet. Aztán tavaly újra elkezdtünk beszélgetni, két hónapomba telt, hogy ne legyen más a képben, és háromba, hogy hivatalosan is együtt legyünk. Nem hiszek abban, hogy a randik mennyisége határozná meg ezt.”

Még több

Szex-Szerelem