4 jel szex közben, hogy már nem szerelmes beléd a pasi

Persze ezek csak akkor árulkodó jelek, ha korábban jellemző volt a srácra, most viszont keményen hanyagolja őket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 jel szex közben, hogy már nem szerelmes beléd a pasi

Hol a csókom?

Az, ha szex közben is egyfolytában az ajkaidat keresi (az arcodon, te kis huncut), az egyértelmű jele annak, hogy egyetlen pillanatra sem akar elengedni. Ha ez az állandó kapcsolódni akarás egyre kevésbé jellemző összebújás közben, az sajnos elég egyértelműen jelzi, hogy már nem olyan intenzívek az érzései irántad.

Eltűnt extrák

A kapcsolat elején fontosabb volt számára a te orgazmusod, mint az, hogy ő gyorsan jól érezze magát, most viszont olyan, mintha egyszerűn túl akarna esni a kötelező orgazmus begyűjtésen, aztán menni tovább a dolgára? A részletek elhagyása, az előjáték teljes átugrása szintén arra utal, hogy már nincs akkora igénye a szex körüli körítésekre, ami alapjáraton a szerelemre, a ragaszkodásra épül.

Bújj, bújj…haladjunk már

Már nem is emlékszel, mikor aludtatok el egymás karjaiban szex után? Esetleg pont egy nagyon szerelmes ölelésből jutottatok el egy újabb fergeteges hancúrozásig? Ha nem ragaszkodik az öleléshez, hanem inkább rohan zuhanyozni, filmezni vagy kaját rendelni, az csak arra utal, hogy ami köztetek történt, sajnos már nem több, mint egy kis egészségügyi szex.

Majd holnap

Régen elég volt, ha jelentőségteljesen ránéztél, és ő tudta, hogy a hét huncutkodása vár rá, ha  követ téged a fürdőszobába. Ma viszont simán van, hogy havi szinten dobtok össze egy lepedőszaggatást, ami finoman szólva is kevés és aggasztó számodra. Sajnos jól érzed, egy kutatás szerint a párok többsége egy hónapban átlagosan 2-3 alkalommal bújik össze, egy korábbi felmérés szerint azonban még ennél is sűrűbben (havi 7-szer) huncutkodnak.

Címkék: csók előjáték hancúrozás nem szerelmes nem szeret nem szeret a srác összebújás szerelem szeretkezés szex szexpóz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?