Ilyen lánykérés csak egyszer történik 6 800 évente

Vagyis most már megismételhetetlen…

Ilyen lánykérés csak egyszer történik 6 800 évente

A New Yorkban élő John és Erica 2 éve randiznak, és mindketten imádják a történelmet és az asztronómiát. Utóbbi miatt John egy hihetetlenül különleges lánykéréssel készült, amire csak 6 800 évente kerülhet sor. A Neowise nevű üstökös ugyanis csak ilyen időközönként emelkedik a Nap felé és válik láthatóvá a Földről is. Így John kitalálta, hogy a csillagok – pontosabban az üstökös – alatt kéri meg élete szerelme kezét. Hát nem hihetetlenül romantikus?

A szerelmes pasi azonnal beszámolt a barátnőjének arról, hogy az üstököst csak mostanában lehet megpillantani az égen. Ezért kitalálták, hogy kempingezni mennek a barátaikkal, hogy szemtanúi legyenek a különös jelenségnek. Abban a pillanatban, ahogy a Neowise megjelent, John letérdelt és feltette a nagy kérdést, amire Erica igent mondott. A pasi haverja, Tim pedig lencsevégre kapta a gyönyörű pillanatot, így az futótűzként be is járta a netet:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

T Leach (@tleach18) által megosztott bejegyzés, Júl 20., 2020, időpont: 3:26 (PDT időzóna szerint)

„Minden egyes csillag kint ragyogott az égen… annyira különleges volt, hogy nem lehetett elengedni ezt a pillanatot. Tim megállította az időt, hogy mindig emlékezzünk rá. Sosem láttam még ennél gyönyörűbben” – mondta John a brit Metro nevű lapnak.

Még több

Szex-Szerelem