5 srác mesélt őszintén élete első orgazmusáról szex közben

A Nagy Első mindig izgalmas. Különösen akkor, ha srácok mesélnek róla.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 srác mesélt őszintén élete első orgazmusáról szex közben

„Azóta fényezem a rakétát, mióta az eszemet tudom, de arra nem számítottam, hogy ennyire más lesz, ha egy csajjal csinálom. A nő felettem járt a gimiben pár évvel, és jóval tapasztaltabb is volt. Szinte csak megtörténtek velem a dolgok – bár tovább bírtam volna, elég hamar jött az édes robbanás. Leírhatatlan élmény volt.” (Tibi, 28)

„Őszintén? Elviselhetetlenül klassz volt, és amikor a csúcsra értem, a csaj rátett még egy lapáttal ahelyett, hogy szépen levezette volna a dolgot. Brrr, még mindig beleborzongok.” (Tamás, 26)

„Ha a saját kezemben volt a kis harcizmom, az én szabályaim szerint sült el. Sajna ez történt az első komolyabb barátnőm kezében is, aki pont segített volna a helyére ügyeskedni a szerszámomat. Épp hogy bekukkantott a kicsi én, már véget is ért a buli.” (Timó, 27)

„Egész végig szorítottam a fogam, és arra koncentráltam, hogy el ne durranjak. Teljesen elveszítettem az időérzékemet, így fogalmam sem volt, eltelt-e már annyi idő kamatyolás közben, hogy beégés nélkül élvezhessek el. Aztán, amikor a csaj elment, én sem bírtam tovább…” (Levente, 31)

„Mindenre felkészültem, csak arra az érzésre nem, mennyire jó érzés lesz a barátnőmben lenni. Életemben nem koncentráltam még annyira, mint akkor, de pár lökés múlva robbant a bombám. Esküszöm, az orgazmusom tovább tartott, mint maga a kis akciónk.” (Bálint, 23)

Címkék: elélvezni előjáték férfi orgazmus orgazmus őszinte vallomás szerelem szex vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?