7 dolog, ami a legjobban idegesíti a srácokat, amikor egy lánnyal chatelnek

Néhányat talán te magad is sejtesz már.

7 dolog, ami a legjobban idegesíti a srácokat, amikor egy lánnyal chatelnek

„Szeretem, ha egy csaj finoman húzza az agyam. De azt nem, amikor azt látom, hogy már rég csekkolta az üzim, és hagy válasz nélkül lógni akár órákig.” (Máté, 24)

„Úgy lefeküdni, hogy összekaptunk, és arra ébredni, hogy nem biztos az érzelmeiben? Kössz, maradok a nyugodt alvásnál és a reggeli kávénál.” (Laci, 22)

„Őszintén? Amikor beígér egy szexi fotót, de közben annyi más haverral is chatel, hogy totál megfeledkezik rólam.” (Beni, 26)

„A bocs, ez nem neked ment típusú sorokra egyenesen allergiás vagyok. Értem én, hogy más fiúkkal is dumál, de legalább csinálja okosan.” (Gergő, 29)

„Én szeretem a rövid, egysoros üziket. De amikor percekig bámulom azt a 3 pontot, és előre fel kell magam készíteni, hogy regény-hosszúságú levelet kell olvasnom, na attól teljesen kivagyok.” (Szabolcs, 27)

„Csípem a kutyákat, tényleg. Csak azt nem, amikor dögös szelfik helyett a háziállatairól készült fotókkal soroz meg a lány.” (Zoli, 31)

„Ha emojit használok, az a baj, hogy nem veszem őt komolyan. Ha mosolygós fejecske nélkül küldök bármit is, azt hiszi, haragszom. Úgy érzem magam chatelés közben, mint valami rossz nyuszika, aki nem tudja eldönteni, felvegye-e azt a sapkát vagy se.” (Misi, 23)

Még több

Szex-Szerelem