Ez a jeges trükk megváltoztatja a nyári szexet

Készítsd a jégkockákat!

Ez a jeges trükk megváltoztatja a nyári szexet

A forró szex általában pozitív dolog, a kánikulában viszont valahogy nem látjuk annyira a vonzerejét. Mármint a forróságnak. Éppen ezért érdemes picit lehűteni a dolgokat a hálóban, amitől cserébe, ha lehet, még tüzesebbé válik a hancúrozás. Ehhez nincs másra szükséged, csak néhány jégkockára!

„Ha a hőmérséklettel játszol, a tested már előre felkészül az új érzésekre, ami különösen érzékennyé teszi az idegvégződéseket az erogén zónákban, meg úgy mindenhol máshol”– osztotta meg a technika előnyeit a Refinery29 magazinnal Dulcinea Pitagora szexuálterapeuta.

A lap ezután megkérte Luna Matatas szexoktatót, hogy javasoljon néhány kedvenc jeges mozdulatot, amivel nyert ügyed lehet az ágyban. „Néhány jégkocka segítségével masszírozd a partnered testének legforróbb területeit: a mellbimbót, a comb belső oldalát, a mell alatti részt, vagy görgesd őket végig a háton. De ha egy tasak jégzselével lehűtöd a kezed és úgy nyúlsz hozzá a másikhoz, azt is imádni fogja”– sorolta a tippeket a szakértő.

De ha még ezt is extráznád, akkor próbáljátok ki, hogy a jeges kezelést kapó félnek eltakarjátok a szemét egy kendővel, ezáltal még kiélezettebb lesz az érzékelése. Ha pedig kifejezetten te szeretnél gondoskodni a pasidról, a szexoktató azt ajánlja, hogy a jégkockát tartsd a szádban, miközben orálisan kényezteted. De akár hagyhatod felolvadni is, miközben végigcsókolod a testét, hogy te végül csak hideg nyelvvel érj a srác férfiasságához.

Még több

Szex-Szerelem