Unalmas a házassága, megcsalással dobja fel ez a nővér

Hogy miért nem válik el inkább a férjétől? Olvass tovább a válaszáért!

Unalmas a házassága, megcsalással dobja fel ez a nővér

Chloe egy 32 éves, nővérként dolgozó nő Notthingamből, akinek a házassága már közel sem olyan izgalmas, mint egykor volt. De Chloe-nak van egy érdekes megoldása erre a helyzetre, amit mindenki nagy örömére meg is osztott a Daily Maillel.

A nő ugyanis unatkozik a házasságában, ezért úgy döntött, feldobja azt: elkezdte módszeresen megcsalni a férjét. Már ebből kiderül, hogy valószínűleg mindenki jobban jár, ha Chloe nem vált szakmát és lesz belőle mondjuk házassági tanácsadó…De vajon miért meggyőződése, hogy ez a legjobb, amit tehet?

Chloe és a férje 16 éves korukban jöttek össze, és bár azóta is együtt vannak, valami már nem úgy működik köztük, mint régen. „Az iskolában találkoztam a férjemmel. Azóta eltávolodtunk egymástól és sok szempontból teljesen más emberek lettünk. Ő mindig csak ugyanazt akarja csinálni, meglehetősen elkényelmesedett, én viszont új dolgokra vágyom és több fizikai figyelemre– vázolta fel a hátteret a nővér.

Azt is elárulta, miért nem dönt inkább a válás mellett. „Két gyerekünk van, ezért nem feltétlenül az a célom, hogy elhagyjam a férjem. Az a lépés eggyel tovább menne, mint szeretném. Csak egy kis izgalomra vágyom.”

Amit meg is kapott: néhány egyéjszakás kaland után megismerte Seant, aki az első nős szeretője lett. A kapcsolat megadta Chloe-nak, amire vágyott, sőt még többet is.  Olyan jól sikerült, hogy egy idő után már arról beszéltek, mi lenne, ha elhagynák a párjaikat. „Mindennek véget vetett, mikor kiderült, hogy Sean felesége várandós. Az egész lényege az volt, hogy senkit nem akarunk megbántani, csak egy kis plusz élvezetre vágytunk. Úgyhogy azonnal szakítottam Seannal, amikor megtudtam a hírt.”

Azóta Chloe tovább lépett, de folytatta a dolgot más házas emberekkel. Kiderült viszont, hogy nagyon nincs egyedül a problémáival és az azokra hozott megoldásával. Egy szeretőket kereső oldalon, az IllicitEncounters.comon ugyanis Chloe teljesen átlagosnak számít!

„A legtöbb női tagunk Chloe-hoz hasonló. Megállapodnak az első komoly barátjuk mellett, majd keserűen megbánják, hogy nem élték ki magukat fiatalon. Így a húszas éveik helyett 30-40 éves korukban kezdenek el több férfival is megélni a szexualitásukat. Ennek ellenére mégsem akarnak elválni, ezért kavarnak nős pasikkal. Ez így biztonságos a számukra”– osztotta meg az infót az oldal szex- és kapcsolati tanácsadója, Jessica Leoni.

Még több

Szex-Szerelem