3 pasi őszinte vallomása arról, milyen üzenet indítja be a legjobban

A srácok minden pikáns kérdésünkre válaszoltak!

3 pasi őszinte vallomása arról, milyen üzenet indítja be a legjobban

Mi volt az eddigi legizgibb szexi üzenet, amit eddig kaptál?

A: A barátnőm elutazott egy hónapra üzleti ügyben, az egyik este pedig felforrósodtak a dolgok az üzengetésekben, amit végül videó chaten fejeztünk be
B: Egy csaj, akivel kavartam küldött egy videót, amiben maszturbál, közben pedig a nevemet kiáltja. Soha nem láttam még ennyire szexi dolgot!
C: Volt egy lány, aki elkezdett üzengetni nekem egy csajos buliról. A dolgok odáig fajultak, hogy míg a többi lány körülötte aludt, ő magához nyúlt. Nincs ennél vadítóbb dolog a világon!

Hazudtál már arról a szexi üzik közben, hogy éppen hol vagy?

A: Nem, még soha! Őszinte vagyok, ráadásul csak akkor tudok beindulni, ha minden, amit írok, igaz! Ugyanezt pedig fordítva is elvárom.
B: Persze, sokszor előfordult már. Dehát mit tehetnék? Ha egy csaj pont akkor ír valami forró üzit, amikor épp egy buliban vagyok, akkor nem fogom leállítani…
C: Ez a helyzettől függ. Ha nemsokára hazaérek, akkor annyi füllentés belefér, hogy azt mondom, már otthon vagyok. Ha viszont épp egy boltban vagyok, esetleg a munkahelyemen, akkor az elég felejtős.

Küldeni vagy kapni szereted a forró üzeneteket?

A: Nem vagyok profi az írásban, inkább a tettek embere vagyok, ha érted mire gondolok. Emiatt viszont az a kedvencem, amikor a csajról kiderül, hogy pontosan tudja, hogyan csavarja el a fejemet.
B: Imádom boldoggá tenni a nőket, így azt kell mondjam, hogy a küldést választom.
C: Ez attól függ, kivel történik a dolog, mennyire aktív a másik fél és persze, hogy mit akarok attól a lánytól.

Szerinted megjátszotta már valaki az orgazmust, amikor online szexelt veled?

A: Nem. Remélem, hogy nem!
B: Nem hiszem, de persze ebben nem lehetünk biztosak… De azért úgy gondolom, ha a csajok belekezdenek valami jóba, azt be is fejezik, nem?
C: Szeretném azt hinni, hogy nem, de persze van az a szitu, amikor az embernek muszáj aludnia, mert korán kel… Szóval ki tudja?

Még több

Szex-Szerelem