„A férjem eljegyzett egy másik nőt, így álltam bosszút”

Ezt nevezi totális megsemmisítésnek.

„A férjem eljegyzett egy másik nőt, így álltam bosszút”

Amikor azt érzed, hogy ennél boldogabb nem is lehetnél, annyira szerelmes vagy, majd kiderül, hogy folyamatosan megcsalnak. Ilyen a világon nincs és mégis van. Mel kapcsolata szuperül működött és odavoltak egymásért a férjével – legalábbis ő ebben az alternatív valóságban létezett, mesélte a brit Mirrornak. A srác ugyanis miután előléptették és a melója miatt többször is hetekre elutazott, állandóan félrelépett. Aztán jöttek az egyértelmű jelek: amikor otthon volt, még akkor is a laptopján lógott és kerülte a beszélgetéseket Mellel.

Aztán az egyik este lecsapott a potya lehetőségre a gyanakvó lány és lecsekkolta a nyitva hagyott gépet, miután a srác elaludt. Több hónapnyi levelezést talált egy másik nővel, aki az üzik alapján nem csak egy futó kaland volt, ugyanis el is jegyezték egymást! Úgy döntött, hogy nem buktatja le, inkább bosszút áll: “A következő üzleti útjánál felkerestem egy ingatlanközvetítőt és elintéztem, hogy azonnal eladják a lakást, amit az én nevemre vettünk.” 

Majd folytatta tovább a színjátékot, de közben létrehozott egy saját bankszámlát, ahol elkezdte gyűjtögetni a pénzt. Mire hazajött a férje, már idegenek laktak a lakásban, de Mel nem várta meg a reakcióját, elment inkább a barátnőivel nyaralni. Azóta úgy tudom, hogy Kanadába költözött a barátnőjével, de még nem írt nekem, hogy szeretne válni.

Szerinted megérdemelte a srác vagy túltolta Mel?

Még több

Szex-Szerelem