4 pasi mesélt arról a pillanatról, amikor eldöntötte, hogy szakítani akar

Mi volt a mindent eldöntő pillanat? Azonnal egyértelmű volt számukra a kapcsolat jövője? Nekünk elárulták!

4 pasi mesélt arról a pillanatról, amikor eldöntötte, hogy szakítani akar

„Nagy levegőt vettem, és számolni kezdtem magamban, de nem volt elég a 10 másodperc. Mindig ez van. Ő felhúz, én nem szólok, inkább csendben megnyugszom. De aznap ez valahogy nem jött össze. Rájöttem, hogy egyre több dolog idegesít benne, és ő egyre inkább visszaél a türelmemmel. Most tényleg: meddig akarom még húzni azt, ami mindkettőnknek egyértelmű? Abban a pillanatban végre nagyon egyértelműen megfogalmazódott benne, hogy nem szeretnék egy mérgező kapcsolatban maradni.” (Máté, 28)

„Olga a kapcsolatunk elejétől imádott más pasikkal flörtölni, ez a játék kicsit olyan torna volt a szerelmünknek, ami dinamizálta azt. Eleinte részemről is befigyelt, sőt kifejezetten húztuk egymás agyát azzal, hogy másoknak is tettük a szépet. Majd én szerelmes lettem és egyre inkább elmaradt, hogy más csajokkal is flörtöljek, nála viszont továbbra is jelen volt. Amikor a saját unokatesómmal játszotta el, rájöttem, semmi keresnivalóm nincs mellette.” (Tamás 31)

„Kb. 2 hónapja randiztunk, és úgy éreztem, végre a helyemen vagyok: itt ez a helyes csaj, rengeteget nevetünk, jó vele a szex, aztán egy nap ledobta a bombát, hogy nem árul zsákbamacskát, ő 1 éven belül gyereket akar. A mai napig hálás vagyok az őszinteségéért, mert ez ébresztett rá: bármennyire is jó vele, az én életemben ennek még nem jött el az ideje.” (Tibor, 26)

„Az exem igazi szenvedélyes nő: kifejezi, ha valami nem tetszik neki, ráadásul elég hangosan. Ilyenkor alaposan összekaptunk, majd szexeltünk egy álltai jót. Ennek köszönhetően felültünk arra a vonatra, ami elvitt minket odáig, ahonnan már nem volt visszaút, és ami csak arról szólt, hogy a békülős szex miatt veszekedjünk. 3 hónapig mérgezett ez az egész, majd a legutolsó ilyen alkalommal azt éreztem, nem bírom tovább. Hogy még nagyobb legyen a kontraszt, irtó csúnya dolgokat vágott a fejemhez. Korábban azt hittem, nincs szívem, de rájöttem, hogy nagyon is van, és most szaggatja darabokra.” (Peti, 27)

Még több

Szex-Szerelem