“A legjobb szexuális élményem… egy bárpultossal volt nyaralás közben”

Ha nem volna elég forró a kánikula…

“A legjobb szexuális élményem… egy bárpultossal volt nyaralás közben”

Az angol Cosmo egy újabb lány vallomását publikálta, amiben az illető legjobb hancúrját idézi fel. Természetesen ezúttal sem használtak igazi neveket: főhősünket Nishának keresztelték, a dögös bárpultos srácot pedig Jamesnek. Vele történt az a hihetetlenül fülledt kaland, amibe egy spanyolországi nyaralás során Nisha belekeveredett.

James volt a sétány egyik legmenőbb bárjának pultosa. Ráadásul izmos, tetkós karja volt, és olyan mosolya, amivel azt éreztette a női vendégekkel, hogy abban a pillanatban, mikor kiszolgálja senki más nem létezik a világon. Tehát egyértelmű, hogy sorban álltak érte a csajok”– kezdte a visszaemlékezést Nisha. Bár a két hetes nyaralás első felében nem történt semmi, a lány végig vágyakozott James után. Aztán egyik este egy klubban hirtelen kiszúrta őt.

Gyakorlatilag egy órán keresztül csak szemeztek egymással, mire a srác odament hozzá a táncparketten és szenvedélyesen magához húzta. A dolgok elég gyorsan történtek: Nisha érezte a pasi erekcióját, ő pedig már a lány combjának felső részét simogatta. Mikor James azt suttogta a fülébe, hogy „többet akarok belőled”, Nisha azonnal követte őt a tengerpartra.

„Találtunk egy elhagyatott napágyat, ahová lefeküdtünk. Először lassan kezdte – nyilvánvaló volt, hogy nem először csinál ilyet, de nem érdekelt. Egy idő után már vissza kellett fognom magam, nehogy túl hangosan sikítsak a gyönyörtől. Ahogy már majdnem elélveztem, abbahagyta, majd »még nem végeztünk!«- felkiáltással maga alá tepert és belém hatolt. Észrevettem, hogy könyörgök neki, mert nagyon tudta a dolgát: mintha a testem minden részét simogatta, csókolgatta volna, miközben folyamatosan azt ismételgette, mennyire vágyik rám. Az a tény pedig, hogy a közelben hallottuk a bulizókat, akik közül valaki bármikor felénk sétálhat, csak növelte az izgalmakat.”

Sajnos éppen ez történt. Nagyjából 15 perc akciózás után elég mérgesnek tűnő helyiek kapták rajta Nishát és Jamest. Ezért úgy döntöttek, jobb, ha elhúzzák a csíkot. Soha többé nem látták egymást. Nisha elárulta, hogy semmit nem bánt meg, kivéve azt, hogy nem sikerült befejezniük, amit elkezdtek.

Még több

Szex-Szerelem