„Kipróbáltam az anális szexet, és teljesen más volt, mint amilyennek elképzeltem”

Ha fontolgatod, hogy te is teszel ezzel a dologgal egy próbát, olvasd el ennek a nőnek a beszámolóját!

„Kipróbáltam az anális szexet, és teljesen más volt, mint amilyennek elképzeltem”

„Körülbelül három éve voltunk együtt az exemmel, amikor úgy döntöttünk, kipróbáljuk az anált. Nem azért tettük, mert unatkoztunk az ágyban, hanem azért, mert szerettünk volna csinálni valami olyat, amiben mi vagyunk egymás elsői. Nagyon sok lánnyal volt együtt a tini és a húszas éveiben, szóval tetszett az ötlet, hogy valamiben mégis én lehetek neki az első” – kezdte beszámolóját a Women’s Health magazinnak Marianne, aki szerint ez az élmény teljesen más volt, mint ahogyan azt korábban elképzelte.

Már hónapok óta beszéltek arról, hogy megteszik, amikor egy este végül kipróbálták. Nem tervezték előre, egy kicsit be voltak csípve és csak úgy jöttek a dolgok maguktól.

„Nagyon sok síkosítót használtunk, mert mindenhol azt olvastuk, hogy ehhez a művelethez sokkal több kell, mint gondolnánk. Ezután extra lassan hatolt be, centiről centire kutyapózban. Körülbelül 5 perc után már elég mélyen volt, ez pedig olyan érzés volt nekem, amilyet soha korábban nem tapasztaltam, úgy kitöltött, ahogyan soha, mintha azelőtt soha nem szexeltem volna” – folytatta a lány, aki szerint ezt minden nőnek ki kell próbálnia, de csak olyan figyelmes pasival, mint amilyen az ő exe is volt. A srác ugyanis állandóan kérdezgette, hogy minden rendben van-e közben.

„A kezdeti idegességem ellenére végül orgazmusom is volt, igaz, ehhez izgatnom kellett közben a csiklómat egy kicsit. Életem legintimebb éjszakája volt. Ezután még jó párszor csináltuk így, de egyik sem volt hasonlítható ehhez a legeslegelső élményhez” – zárta sorait Marianne.

Még több

Szex-Szerelem