5 jel, hogy a pasi nagyon komolyan gondolja a kapcsolatotokat

Ha ezeket tapasztalod, biztos, hogy a pasi mélyen elköteleződött.

5 jel, hogy a pasi nagyon komolyan gondolja a kapcsolatotokat

Programok kimaxolva

Az elköteleződést gyakran olyan szimpla dolgokban is tetten érheted, mint a gyakori és minőségi együtt töltött idő. Hiszen nyilván azért van veled, mert egyszerűen jól érzi magát a társaságodban. És minél többet vagytok együtt, annál közelebb kerül hozzád. Szóval ha azt tapasztalod, hogy a barátod az osztatlan figyelmével tüntet ki, amikor randiztok és őszintén érdeklődik aziránt, hogy még jobban megismerjen, az biztos jele annak, hogy komolyan gondolja a kapcsolatotokat.

A jövő zenéje

Egyértelműen fontosnak tart téged, ha a jövendőbeli terveinek része vagy. Legyen az akár egy két hét múlva esedékes mozi, vagy egy nyaralás jövőre. Az élet valahogy szépen lassan közössé kezd válni. Így tehát ne lepődj meg, ha fontos döntésekben kikéri a véleményed, hiszen a mindennapjainak értékes és fontos része lettél!

Páncélt le!

Ha olyan dolgokat oszt meg veled, amit (szinte) senki más nem tud róla, vagyis nem fél sebezhetővé válni előtted, nyert ügyed van. A pasi ugyanis aktívan tesz azért, hogy egyre mélyebbé váljon a viszonyotok, valamint ezzel együtt a köztetek lévő intimitás. Viszont ha nem veszed észre, hogy partnerként egyre több felelősséggel bíz meg téged, akkor gyanús, hogy a srác nem akar elköteleződni.

Aranyérmes

Pozitív jelzés, ha úgy érzed, mindig te vagy nála az első helyen. Ezt több formában is észreveheted: újabb randikat beszél meg, számításba vesz téged is, ha programot szervez másokkal. Vagy épp a hálóban figyel arra, hogy fantasztikusan érezd magad. Amikor minden kétséget kizárólag biztos vagy abban, hogy ilyen szinten a pasid életének a részévé váltál, az azért van, mert nagyon is komolyan gondolja veled a dolgot.

Kimondottan biztos

Van egy olyan sejtésed, hogy a fiú nem csak egy futó kapcsolatra tekint a viszonyotokra, de nem 100%, akkor figyeld meg, hogy hamarosan fel fogja hozni a beszélgetést. Az elmélyült ragaszkodás ugyanis vonzza magával azt, hogy „felcímkézitek” a köztetek lévő dolgot, és hivatalosan is barát-barátnő státuszba kerültök. Ekkor már azért nehezen kételkedsz a srác szándékaiban, igaz?

Még több

Szex-Szerelem