5 ok, amiért nem indulsz be, hiába csinál bármit a pasid

Ő mindent bevet, de a Niagara helyett csak a Szaharát találja? Ez lehet a baj!

5 ok, amiért nem indulsz be, hiába csinál bármit a pasid

Túl kevés nedvességet termelsz

A Women’s Health magazinnak nyilatkozó nőgyógyász, Dr. Jessica Shepherd szerint nem minden nő nedvesedik azonos mértékben. Van, aki átlag fölötti mennyiségű nedvességet választ ki szexuális izgalom hatására, míg mások egészen keveset. Ha úgy gondolod, hogy az utóbbiak közé tartozol, ne keseredj el, a síkosító minden problémátokat megoldja.

Nem megfelelő az előjáték

Ha a pasid tényleg igazán odatette magát, te mégsem indultál be, lehet, hogy még nem csiszolódtatok össze. Mondd el neki, hogy neked mi szokott igazán jól esni, próbáljatok ki pár trükköt. Ne félj elmondani neki azt se, ha valamit nem csinál olyan jól, hiszen fejlődhet benne, ami mindkettőtöknek szuper lesz hosszútávon.

Elkaptál egy fertőzést

Alapvetően nem szokott problémád lenni a nedvesedéssel, most mégis gond? Simán elképzelhető, hogy enyhébb tünetekkel járó hüvelygombád van, ez a fertőzés ugyanis szárazságot okoz odalent. Amennyiben égő, viszkető érzést tapasztalsz emellett, mindenképpen keresd fel az orvosodat és egy patikát. Ne parázz, könnyen és gyorsan gyógyítható problémáról van szó!

Fogamzásgátlót szedsz

Az ösztrogén az a hormon, ami a hüvelyi nedvesedésben is közreműködik, ezért, ha fogamzásgátlót szedsz, elképzelhető, hogy egy kicsit bekavar a dolognak. Használj síkosítót, illetve érdemes lehet felkeresned a nőgyógyászodat is, hátha tud más tablettát adni, amire kevésbé reagálsz érzékenyen.

Dohányzol

A nedvesedéshez megfelelő vérkeringésre is szükség van, a dohányzás pedig lelassítja azt. Ezért elképzelhető, hogy a problémádat a cigi okozza. Szokj le róla!

Még több

Szex-Szerelem