Ez a 3 csillagjegy szexel a legkevesebbet

Vannak, akik kevéssel is beérik, mutatjuk, kik ők!

Ez a 3 csillagjegy szexel a legkevesebbet

Rák

A Rák csillagjegy szülöttei rendkívül érzelmes, érzékeny emberek, akik éppen emiatt nem kedvelik az egyéjszakás kalandokat, a sok-sok kísérletezést kimerítőnek tartják, az intimitást, meghittséget keresik. Őket a szeretet, a szerelem mozgatja és hozza lázba, számukra az összetartozás, a család mindennél többet jelent. Ez persze nem azt jelenti, hogy soha nem lehet ágyba vinni őket, de ha úgy van, ők kevesebbel is beérik.

Halak

A Halak igazi álmodozó, aki sokszor többre értékeli a kanapén összebújást, ölelkezve beszélgetést, mint a szenvedélyes szeretkezéseket. Számára olykor ennyi tényleg elég, imádja érezni kedvese közelségét. Amíg szerelmes, addig persze sokkal hevesebb, egyértelműen párja tudtára adja, ha éppen hancúrozni támad kedve. Később azonban lehiggad, az együtt töltött minőségi idő fontosabbá válik a számára a testi örömöknél.

Bak

A Bak nagyon racionális, nagyon komoly, ezért nehéz felmelegíteni a szívét. Ha azonban ez valakinek sikerül, izgalmas szeretőre lelhet benne. Párjának ugyanakkor érdemes felkészülnie arra, hogy ez nem mindig lesz így. Idővel a Bak ismét visszahúzódóbbá válik, nem igényli annyira szerelme társaságát. Inkább a gondolataiba, olvasmányaiba merül. Ha ő a párod, úgy vonhatod újra magadra a figyelmét, hogy érdeklődsz arról, mi zajlik a lelkében. Ezzel felszíthatod még benne a tüzet!

Még több

Szex-Szerelem