Ez a 3 csillagjegy szexel a legkevesebbet

Vannak, akik kevéssel is beérik, mutatjuk, kik ők!

2020.08.19. 10:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy szexel a legkevesebbet

Rák

A Rák csillagjegy szülöttei rendkívül érzelmes, érzékeny emberek, akik éppen emiatt nem kedvelik az egyéjszakás kalandokat, a sok-sok kísérletezést kimerítőnek tartják, az intimitást, meghittséget keresik. Őket a szeretet, a szerelem mozgatja és hozza lázba, számukra az összetartozás, a család mindennél többet jelent. Ez persze nem azt jelenti, hogy soha nem lehet ágyba vinni őket, de ha úgy van, ők kevesebbel is beérik.

Halak

A Halak igazi álmodozó, aki sokszor többre értékeli a kanapén összebújást, ölelkezve beszélgetést, mint a szenvedélyes szeretkezéseket. Számára olykor ennyi tényleg elég, imádja érezni kedvese közelségét. Amíg szerelmes, addig persze sokkal hevesebb, egyértelműen párja tudtára adja, ha éppen hancúrozni támad kedve. Később azonban lehiggad, az együtt töltött minőségi idő fontosabbá válik a számára a testi örömöknél.

Bak

A Bak nagyon racionális, nagyon komoly, ezért nehéz felmelegíteni a szívét. Ha azonban ez valakinek sikerül, izgalmas szeretőre lelhet benne. Párjának ugyanakkor érdemes felkészülnie arra, hogy ez nem mindig lesz így. Idővel a Bak ismét visszahúzódóbbá válik, nem igényli annyira szerelme társaságát. Inkább a gondolataiba, olvasmányaiba merül. Ha ő a párod, úgy vonhatod újra magadra a figyelmét, hogy érdeklődsz arról, mi zajlik a lelkében. Ezzel felszíthatod még benne a tüzet!

Címkék: bak csillagjegy halak horoszkóp rák szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt a 8 dolgot eddig biztosan nem tudtad az orgazmusról

Ezt a 8 dolgot eddig biztosan nem tudtad az orgazmusról

Átélheted többszörösen is, sőt, ha nagyon pro vagy, akár fizikai érintés nélkül is! Na, jöhet néhány izgalmas infó az orgazmusról?

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Sosem árthat kicsit turbózni a technikádon, szóval összeszedtük a leghasznosabb tippeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletesen csókolj - legalábbis az internet szerint!

4 dolog, amit neked is tudnod kell a pánszexualitásról

A pánszexualitást rengeteg félreértés és tévhit övezi, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy eloszlassuk ezeket.

„7 éve vagyok szingli és imádom”

Lehetséges a boldogság párkapcsolat nélkül? Nagyon is! A harmincas éveiben járó Olivia most elmesélte szinglisége történetét.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?