„Ezért adtam szexjátékot ajándékba az anyámnak”

Ha hallottál már szokatlan anya-lánya kapcsolatról…

„Ezért adtam szexjátékot ajándékba az anyámnak”

Ren Marra egy újságíró, aki általában párkapcsolatokról és szexualitásról ír, nemrégiben még egy számára is meghökkentő beszélgetésbe keveredett. Konkrétan megtudta az anyjáról – persze nyilván koktélozgatás közben –, hogy őt még sosem kényeztette a férje (Ren apja, anyuka gimis szerelme és az egyetlen ember, akivel valaha együtt volt) ott lent. De persze a fordított felállás kérdés nélkül megtörténik.

„Figyeljetek, anyu és én közel állunk egymáshoz. Na de azért nem ennyire! A szüleim szexuális életéről próbáltam tudomást sem venni, egészen addig, amíg ő véletlenül ki nem kotyogta ezt az infót. És a dolog egyszer csak egyfajta feminista küldetéssé vált számomra: miért nincs egyenlőség a hálószobában?!– háborodott fel az újságíró azon, hogy ez már nem az első olyan sztori volt, amikor a pasi elvárja orált, de nem adja vissza.

És bár a szülei magánéletébe ennél jobban már nagyon nem akart belefolyni, azért egy ajándékkal még egyszer mégis beleszólt a dologba. „Mivel ilyen témákban írok, ezért a munkámmal az is jár, hogy kipróbálhatok néhány szexjátékot. A bontatlan repicuccok között megtaláltam a Satisfyer Pro 2 típusú vibrátort, és elpostáztam anyámnak.”

Ez ugyanis éppen egy olyan fajta játék, ami klitorális stimulátorként pont az orális szexet imitálja. Bár az igazi élményt nyilván nem tudja visszaadni, de az ilyen vibrátorok nem véletlenül olyan népszerűek… Az ajándék pedig olyan jól sikerült, hogy Ren anyukája már a barátnőinek is dicsekedett a „robot pasijáról.” És úgy tűnik, nagyon meggyőző volt a beszámoló: az egyik barátnő már saját magának is beszerzett egyet.

„Igazán nem akarok ennél többet tudni a szüleim szexuális életéről, azért azóta kaptam egy elég megnyugtató update-et nem-robot pasi-fronton: állítólag az apám olyan féltékeny lett anya új szeretőjére, hogy végre összeszedte magát. Küldetés teljesítve! (Még ha néhány kínos kép örökre bele is ivódott a retinámba.)”

Még több

Szex-Szerelem