5 jel, hogy a pasi szuper lesz az ágyban

Így csekkolhatod le a legkönnyebben, mire számíthatsz tőle!

5 jel, hogy a pasi szuper lesz az ágyban

Felkészült a női társaságra

Ha a pasi lakásába, pontosabban a fürdőszobájába lépve apró szemetesládát találsz a wc mellett, illetve plusz fogkefét a kisszekrényben, akkor biztos lehetsz benne, ide szívesen jönnek női vendégek… Vagyis a srác valószínűleg extra jó lesz az ágyban!

Nem ömleng magáról

Egy igazán magabiztos srácnak nincs szüksége arra, hogy ódákat zengjen a képességeiről, hiszen hamarosan maga fogja bebizonyítani neked, mire képes. Szóval, ha olyannal randizol, aki viszont hajlamos magát dicsérni, fogd inkább menekülőre, ha nem szeretnél csalódni!

Más nők is odáig vannak érte

Oké, ha szerelemről és nem csak alkalmi kapcsolatról van szó, ez rossz hír neked, de alapvetően jót jelent, ha más nők odáig vannak érte. Nem te vagy az egyetlen? Tuti, nem véletlen, ez a srác tud valamit!

Képes szavakkal felizgatni

Azok a férfiak, akik az ágyban igazán nagyot tudnak alkotni, pontosan tudják, mit mondjanak annak érdekében, hogy minél hamarabb lekerüljön rólad a bugyi. Ugye, hogy így van?

Nem fél megérinteni

Ha a kiszemelted nem fél az érintésektől, simán a kezed, a combod, esetleg a derekad után nyúl, akkor kimondottan magabiztos. Ez a tulajdonság pedig hatalmas előnyt jelent az ágyban, hiszen így könnyen el tudja engedni magát és a fantáziáját. Elképesztő hancúrra számíthatsz vele!

Még több

Szex-Szerelem