5 dolog, amiről a pasik hazudnak szex közben

Ugye te sem gondoltad, hogy nem csúszik be néha egy-egy füllentés?

5 dolog, amiről a pasik hazudnak szex közben

Egy párkapcsolat szakértő, Tracey Cox árulta el, hogy milyen hazugságot dobnak be a leggyakrabban a srácok egy-egy összebújásnál, pláne, ha még nem ismeritek annyira régóta egymást. Te hányat hallottál már ezek közül?

1. Nem tudok elmenni óvszerben

Örök klasszikus, amivel a srác potyázni akar és igyekszik megúszni az óvszer használatát. Persze az esetek döntő többségében erről szó sincs, hiszen a modern gumik anyaga annyira vékony és érzékeny, hogy minimálisan érezhető csak a különbség. Szóval, ha ezzel próbál rádumálni a srác arra, hogy ne védekezzetek, akkor inkább offold ki az összebújást.

2. Általában tovább bírom

Újabb óriás kamu. Lehet, hogy néha simán lehozza az órákig tartó hancúrt, de egyébként annyira túlizgulja a dolgot, hogy nem várható tőle maratoni menet. A baj inkább az, hogy ezt elvárásként éli meg és inkább hazudik, mintsem felvállalná az egyébként egyáltalán nem ciki valóságot.

3. Csak rád szoktam közben gondolni

Lehet, hogy így áll neki a szexnek, de gyakran önhibáján kívül beugrik neki más is menet közben. Viszont nem akar megbántani, ezért inkább hazudik. Pedig ha teljesen őszinte akarsz lenni magadhoz, néha neked is eszedbe jut a szexi szomszéd srác, nem? Ha nem is együttlét közben, de mondjuk egy brutál unalmas meeting alatt. Na ugye.

4. Te vagy a legjobb, akivel valaha voltam

Ez simán lehet, hogy igaz, de nagyobb rá az esély, hogy nincs a fejében egy képzeletbeli rangsor, aminek az élén aranyéremmel a nyakadban üldögélsz. Egyébként erre azért is felesleges rákérdezned, mert ha más nevét mondja megsértődsz, de ha téged emel ki, akkor nem hiszel neki. A lényeg, hogy együtt vagytok és élvezitek egymás társaságát, a múlt pedig okkal marad a múltban.

5. Észreveszem, hogy kamu volt-e az orgazmus

Hát nem. Nem tudja kiszúrni egy pasi vagy lány sem, hogy kamu orgazmust kapott-e a show végén. Egy ember tudja csak megállapítani és ez te vagy. Szóval ne is élj vissza a hatalmaddal és ne játszd el, ha nincs, mert így sosem tanulja meg, hogy mi a jó neked. Szánd rá az időt, mert nagyon megéri.

Még több

Szex-Szerelem