2020.08.24.@ 12.08

4 jel, hogy karmikus kapcsolatban élsz

Úgy érzed, a ti szerelmetek egy csöppet sem átlagos? Lehet, hogy ez az oka!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 jel, hogy karmikus kapcsolatban élsz

Mi az a karmikus kapcsolat?

Ha volt valaha déjà vu érzésed valakivel kapcsolatban és nem találtál rá semmilyen ésszerű magyarázatot, elképzelhető, hogy karmikus kapcsolatról van szó. Ez egy olyan kapcsolat, ami egy előző élet megoldandó problémáira világít rá – legalábbis azok szerint, akik hisznek benne.

Ezek a viszonyok egyfajta lelki kapcsolódásra válaszolnak, ami egy előző életből származik, és amivel a feleknek még „dolga” van. A karmikus kifejezés egyébként nem utal semmi rosszra, az ilyen kapcsolatok lehetnek negatívak, pozitívak, szerelmiek, de akár plátóiak is. A hangsúly minden esetben az egyének közös, megoldandó ügyein vannak, általában az a cél, hogy mindkét fél tanuljon valami fontosat a másiktól.

Innen ismerheted fel

Intenzív érzések

Ha egy személy iránt szenvedélyes szerelmet, szeretetet, esetleg gyűlöletet érzel, de látszólag nincs rá magyarázat, elképzelhető, hogy dolgotok van egymással ebben az életben. Nem kell megijedned ettől, de fontos, hogy mindketten tartsatok önvizsgálatot, valamint nézzétek meg, mi az, ami visszatérő eleme a kettőtök viszonyának.

Úgy érzed, ezer éve ismered

Két perce mutattak be neki, de úgy érzed, mintha millió éve ismernéd? Nagyon gyakori a karmikus kapcsolatok esetében, hogy a két fél már a találkozás pillanatában „felismeri” egymást, úgyhogy ezt nagyon komoly jelnek veheted. Pláne akkor, ha ő is így volt ezzel

Mintha ez már megtörtént volna…

A déjà vu egy olyan érzést ír le, amit az okoz, amikor úgy érzed, az adott pillanat már megtörtént korábban, pedig ez lehetetlen. A tudomány szerint ilyenkor csak a memória átmeneti zavaráról van szó, ám a karmikus kapcsolatok szakértői szerint ezek előző – közös – életünk emlékei.

Szinte lehetetlen lezárni

A karmikus kapcsolatok olyan erősek és mélyek, hogy nem lehet csak úgy kiszállni belőlük. Amíg a problémák nincsenek megoldva, amíg a leckék nincsenek megtanulva, nem tudtok szabadulni egymástól. Az ilyen szerelmekre jellemző a sok szakítás és újrakezdés…

Címkék: deja vu ezotéria kapcsolat karma karmikus kapcsolat memória párkapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 kérdés, amit a szakértők szerint minden első szex előtt fel kell tenned magadnak

Nem, nem pózokról vagy helyszínekről lesz szó, sokkal inkább arról, milyen célt adsz a szexnek, és benne hogyan helyezed el saját magad.

3 nő elmesélte, milyen érzés aromantikusnak lenni

Nem összekeverendő az aszexualitással!

Egy szakértő szerint eddig tart a jó szex

Néhány perc? Több óra? Mennyi a tökéletes hancúridő?

10 lépés, amivel garantáltan túljutsz egy szakításon

Nem lesz könnyű, de sikerülni fog!

8 nő megosztotta élete legpiszkosabb szex sztoriját

Bele fogsz pirulni, amikor ezeket olvasod!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?