Tényleg nagyobbat szól az orgazmus zuhanyzás közben?

Akár van partnered, akár nincs, a legfrenetikusabb orgazmusok kétségtelenül a zuhany alatt születnek. Nem hiszed? Vagy esetleg még sosem próbáltad? Az

Tényleg nagyobbat szól az orgazmus zuhanyzás közben?

Akár van partnered, akár nincs, a legfrenetikusabb orgazmusok kétségtelenül a zuhany alatt születnek. Nem hiszed? Vagy esetleg még sosem próbáltad? Az alábbiakban összegyűjtöttük a zuhanyzós szex minden előnyét, és azt is eláruljuk, miért szól nagyobbat az orgazmus zuhanyzás közben. Mert bizony tény és való, hogy tusolás közben még az orgazmusod is élvezetesebb lesz.

Előjátéknak is tökéletes

Már maga a közös zuhanyzás is extrém izgató lehet, az igazi előjáték azonban csak akkor kezdődik, ha egy kis tusfürdő habbal végig masszírozzátok, vagy ha úgy tetszik, megmossátok egymás testét mindenhol – ahol csak tudjátok…

A víz érintése

A zuhanyzós szexnek maga a víz, vagyis a megfelelő helyekre célzott vízsugár ad extra élvezetet. Akár egyedül vagy a zuhanyfülkében, akár pasiddal, mindenképpen érdemes kipróbálnod, milyen érzés, ha a kezed, vagy a keze helyett csak a vízsugár érinti meg az erogén zónáidat.

Brutál orál

Mindenképpen érdemes kihasználni a zuhanyzás adta frissességet és tisztaságot! A zuhany alatti huncutkodás tökéletes alkalom arra, hogy orálisan is kényeztessétek egymást. A kellemes meleg víz ilyenkor csak fokozza a gyönyört, egyesek szerint egy szokásos orgazmus élményét akár a tízszeresére is tudja növelni!

És hogy hogyan tedd az élményt még emlékezetesebbé?

–          Hallgassátok közben a kedvenc zenéiteket (ez már csak azért is jó ötlet lehet, hogy ne hallatszódjanak ki a nyögések a fürdőszobából)

–          Keresettek online elérhető erotikus hangoskönyveket és azt hallgassátok közben

–          Gyújtsatok meg a fürdőben néhány füstölőt vagy gyertyát

–          Tusolás után igyatok meg egy pohár bort

Még több

Szex-Szerelem