5 nő vallomása élete legpikánsabb üzenetéről, amit valaha kapott

Pirulásra felkészülni!

5 nő vallomása élete legpikánsabb üzenetéről, amit valaha kapott

Az erotikusabb tartalmú üzengetések mára már teljesen természetessé váltak, mégis sokan úgy gondolják, hogy ezeket a dolgokat rejtegetni kéne, főleg, ha egy nőről beszélünk.

Pedig a szexi üzikben semmi ciki nincs, sőt! Ezek azok az apróságok ugyanis, amik ébren tartják a tüzet egy kapcsolatban akár még sok év után is. Most pár bevállalós csaj megosztotta velünk, hogy mik voltak azok az üzenetek a pasijuktól, amiknek már az olvasásától is felforrósodik a hangulat!

„Nem tudok aludni, csak te jársz a fejemben. Azt akarom, hogy az arcomra ülj, én pedig addig kényeztetnélek, amíg nem sikítanál a gyönyörtől!

„Hihetetlnül kemény vagyok odalent, ez pedig csak neked köszönhető. Az jár a fejemben, ahogy hátulról beléd hatolok, te pedig közben hátranézel, hogy lássam a gyönyörű arcodat, miközben elélvezel!”

„Hiányzol édes! Azt álmodtam, hogy a számmal kényeztettelek odalent, miközben te a kezedbe vetted a szerszámom. Hihetetlenül kívánlak!”

„Mindjárt indulok hozzád, remélem feljön rám a nadrágom, mert már most hihetetlenül kemény vagyok a gondolattól, hogy beléd hatolok…”

„Csak az jár a fejemben, mikor tegnap a száddal juttattál a csúcsra. Soha nem éreztem még ilyet. Ma addig akarlak kényeztetni, amíg nem fogsz remegni a boldogságtól!

Még több

Szex-Szerelem