5 szexpóz, amivel garantáltan megtaláljátok a G-pontod

Mostantól tényleg olyan egyszerű lesz eljutnod a csúcsra, mint egy gombnyomás.

5 szexpóz, amivel garantáltan megtaláljátok a G-pontod

Könnyű és édes

A kiskifli-nagykifli póz sok szempontból tökéletes választás: a pasid hátulról átölelve pont úgy tud behatolni, hogy elérje azt az elülső falat, ahol a G-pont helyezkedik el. De mi miatt extra szuper? Hát mert így mindketten könnyen elérhetitek a másik kedvenc pontod! A klitorális orgazmus pedig beindítja a véráramlást, ettől megduzzad a G-pontod, tehát garantált a második nagy O.

Tüzes csaj

Melyik az a pozíció, amelyiknél nálad van a totális kontroll és a kulcs a G-pontodhoz? Hát a cowgirl! Most viszont nem egyszerű lovaglópózról van szó, van benne egy kis csavar. Ahhoz, ugyanis, hogy elérd azt a bizonyos mágikus részt a belsődben, fel kell venned egy nagyjából 45°-os szöget a felsőtesteddel. Ezzel lehet, hogy kísérletezni kell egy kicsit, de ha megtaláltad az optimális dőlésszöget, az eredmény elsöprő lesz!

G-varázsló

Mondjuk, mit kell tenned: pakold fel a lábaid a pasid vállára (ettől összeszűkül a hüvelyed, és egyszerűbben elérhetővé válik a G-pont); kérd meg a srácot, hogy mozogjon le-fel vagy oldalra (ez az, amivel eltalálja az apró célpontot); és tegyetek egy párnát a popsid alá (helló, szupermély behatolás!).

A kígyó

A kutyapóznak ez a verziója olyan szögbe helyezi a tested, hogy épp optimális hozzáférést nyújt a G-ponthoz. A lényeg, hogy úgy csináljátok hátulról, hogy te ezúttal a hasadon fekszel, a partnered pedig feléd hajol. A behatolás irányát módosíthatjátok, ha tesztek alád egy párnát vagy picit megemeled a csípőd. Ha túl szorosnak érzed ezt a felállást, próbáld ki úgy, hogy kicsit szélesebbre nyitod a lábad.

Akrobaták

Azt eddig is tudtuk, hogy az ágyban nem árt a hajlékonyság, a következő póz pedig most azt is megmutatja, hogy miért. Feküdj a hátadra és emeld fel a lábad olyan magasra, amennyire csak tudod. Bár minél hátrébb kerülnek a tappancsaid, annál jobb, azért ne csüggedj, ha kötött ízületekkel áldott meg a sors: a pozíció lényege nem az, hogy a nyakad mögé dobd a lábad. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ebben a felturbózott misszionáriusban a laposabb lökések így közvetlenül a G-pontot fogják stimulálni!

Még több

Szex-Szerelem