Így használd a nyelved szex közben

A pasid garantáltan odalesz a gyönyörtől!

Így használd a nyelved szex közben

Ha esetleg eddig nem tudtad volna: a nyelv a tested egyik legerősebb izma, amit úgy hajlíthatsz, csavarhatsz, mozgathatsz, ahogy csak a kedved tarja. A nyelved ráadásul multifunkcionális is, nem csak a beszédben és a nyelésben segít, hanem… Igen, a szexben is! Használhatod csókolózás és előjáték közben, de a nyelved nélkül természetesen az orális szex sem lenne az igazi.

A nyelv tehát egy nagyon hasznos kis találmány – de vajon tudod, hogyan is kell igazán jól használni? Ha nem is tudatosan, de eddig is biztosan bevetetted az intim együttlétek közben, most azonban adunk néhány olyan tippet, amikkel megsokszorozhatod az élvezetet.

Melyik testrészekre érdemes vele elkalandoznod?

Ahhoz, hogy a pasidnak valódi örömet tudj okozni, érdemes előtte átbeszélnetek, hogy neki mik számítanak erogén zónának és hogy egyáltalán örülne-e neki, ha nyelveddel kényeztetnéd. Általánosságban azonban az alábbi testrészeket nagyon izgatóan lehet a nyelveddel stimulálni: a nyakat, az ajkakat, a fület, a kulcscsontot, a mellkast, a mellbimbókat, a has oldalát, a bikini vonalat, az ujjakat, a lábujjakat, a végbélnyílást és természetesen a nemi szerveket.

Milyen mozdulatok a legizgatóbbak?

–          A nyelved hegyét használva lassú nyaló mozdulatokkal közelítsd az erogén zónához, majd, ha egyre közelebb érsz, gyorsítsd fel a mozdulatokat. Különböző mintákat is rajzolhatsz vele az erogén zónák körül.

–          A középső részével végezz lassú, dörzsölő mozdulatokat. Ha nagyon pro vagy, a nyelveddel rajzolj S mintákat a partnered bőrére.

–          A nyelved teljes felületét használva végezz lassú, nyaló mozdulatokat.

A higiéniára is figyelj!

Mielőtt belevetnétek magatokat a hancúrozásba, érdemes egy antibakteriális szájvízzel átöblögetned a nyelved, hogy minimalizáld a baktériumok terjedését.

Még több

Szex-Szerelem