4 dolog, ami a pasik szerint mindent tönkretehet egy kapcsolat elején

Mi megkérdeztük, ők elmondták!

4 dolog, ami a pasik szerint mindent tönkretehet egy kapcsolat elején

„Szeretem, ha a dolgok mennek szépen a saját ritmusuk szerint. Néhány csaj viszont taktikai lépésként használja az időhúzást, ami 2-3 napig izgalmas, de utána inkább frusztrál, mint motivál. Elvégre a szüzességünket egyszer veszítjük el, utána nem nagyon van mit őrizgetni…” (Zénó, 28)

„Az a legkiábrándítóbb, amikor kiderül, hogy az új barátnőm valójában nem is engem akart, hanem valakit, aki megtölti az álmait – a gyerekei apját, a férfit, aki oltárhoz kíséri, – amivel nem feltétlenül van baj, mert idővel simán eljuthatunk idáig. De ne az első csók után 2 héttel merüljön fel a kérdés… (Márk, 22)

„Amikor ülsz egy lánnyal egy kávé felett, tökéletes a pillanat, erre átkapcsol robotüzemmódba, felsírnak benne az evolúciós törekvések, és azonnal úgy kezd viselkedni, mint egy jó HR-es. Szerintem tök természetes, ha anyagilag és úgy általában mindenhogy biztonságban akarja érezni magát mellettem, de nem jobb, ha ezt a tetteimmel bizonyítom be neki?” (Balázs, 27)

„Imádom, amikor egy lány beenged az életébe, kivéve, ha a barátait és a családját is azonnal rám önti. Elvégre meg akarom ismerni, ki akarom élvezni a vele töltött pillanatokat – szerintem bőven ráér később, hogy másokat is bevonjunk.” (Máté, 31)

Még több

Szex-Szerelem