4 dolog, ami a pasik szerint mindent tönkretehet egy kapcsolat elején

Mi megkérdeztük, ők elmondták!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 dolog, ami a pasik szerint mindent tönkretehet egy kapcsolat elején

„Szeretem, ha a dolgok mennek szépen a saját ritmusuk szerint. Néhány csaj viszont taktikai lépésként használja az időhúzást, ami 2-3 napig izgalmas, de utána inkább frusztrál, mint motivál. Elvégre a szüzességünket egyszer veszítjük el, utána nem nagyon van mit őrizgetni…” (Zénó, 28)

„Az a legkiábrándítóbb, amikor kiderül, hogy az új barátnőm valójában nem is engem akart, hanem valakit, aki megtölti az álmait – a gyerekei apját, a férfit, aki oltárhoz kíséri, – amivel nem feltétlenül van baj, mert idővel simán eljuthatunk idáig. De ne az első csók után 2 héttel merüljön fel a kérdés… (Márk, 22)

„Amikor ülsz egy lánnyal egy kávé felett, tökéletes a pillanat, erre átkapcsol robotüzemmódba, felsírnak benne az evolúciós törekvések, és azonnal úgy kezd viselkedni, mint egy jó HR-es. Szerintem tök természetes, ha anyagilag és úgy általában mindenhogy biztonságban akarja érezni magát mellettem, de nem jobb, ha ezt a tetteimmel bizonyítom be neki?” (Balázs, 27)

„Imádom, amikor egy lány beenged az életébe, kivéve, ha a barátait és a családját is azonnal rám önti. Elvégre meg akarom ismerni, ki akarom élvezni a vele töltött pillanatokat – szerintem bőven ráér később, hogy másokat is bevonjunk.” (Máté, 31)

Címkék: elmesélték férfiak kapcsolat kapcsolat eleje őszinte vallomás pasi szerelem szex vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Ezt a 8 dolgot eddig biztosan nem tudtad az orgazmusról

Átélheted többszörösen is, sőt, ha nagyon pro vagy, akár fizikai érintés nélkül is! Na, jöhet néhány izgalmas infó az orgazmusról?

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Sosem árthat kicsit turbózni a technikádon, szóval összeszedtük a leghasznosabb tippeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletesen csókolj - legalábbis az internet szerint!

4 dolog, amit neked is tudnod kell a pánszexualitásról

A pánszexualitást rengeteg félreértés és tévhit övezi, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy eloszlassuk ezeket.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?