4 szexpóz, amivel garantált a többszörös orgazmus

Most már csak az a kérdés: mennyit fogsz bírni?

4 szexpóz, amivel garantált a többszörös orgazmus

À La Carte

Ülj a konyhapult szélére, és először juttasd el magad a csúcsra – de egyelőre semmi behatolás! Az első O után jöhet a pasid, aki ezúttal belülről, a hüvely felső falához lökődve teszi egyre élvezetesebbé a dolgot. Ha még bírod, rendelhetsz desszertnek némi orált, hogy teljes legyen az aznapi menü. 

Lassú robbanás

A kissé ráérős, de biztos mozdulatok nyerik az orgazmusversenyt! A srácnak türelmesen és kínzó lassúsággal kell kényeztetnie a kellő hatás érdekében. Először kezdje kívülről szuperlassan, aztán amikor gyorsítana, becsatlakozhat egy ujja is a játékba, amivel belülről izgat. Végül pedig – miközben átveszed a feladatokat, és tovább játszol saját magaddal – beléd hatol a pasi. Pacsi, ha magadhoz térsz ezek után!

Dupla élvezet

Fogj néhány felgörgetett törölközőt, vagy a kanapéd egy keményebb díszpárnáját, és meg is van a csodafegyvered ehhez a menethez! Tedd magad alá a párnát, így egyszerre kétfelől érkezik majd az élvezet. Egyrészt tehát doggy pózban (told hátra a feneked, hogy minél mélyebben érezd magadban a szerelmed), másrészt alulról, ahogy a csiklód a párnához dörzsölődik.

Multitasking

Ha egyetlen pozícióból több különböző stimulálásra vágysz, mondjuk, mi a teendő. Feküdj oldalra úgy, hogy egy párna legyen a fejed alatt. A srác mögéd térdel, egészen a feneked közelébe úgy, hogy egy térde a lábaid között van, így lefogja az alul lévő lábad, míg a felső a combján pihen. Helyezkedj úgy, hogy minden nagy O után kicsit szöget váltasz, így újabb és újabb módon fogod érezni a törődést. Tehát: dörzsölt magad a combjához, kényeztesd magad a kezeddel, miközben ő benned van, de ez lehet akár az anális szex ideje is.

Még több

Szex-Szerelem